ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.8.2024 | 14:00

15Αύγουστος

Ναι, μία από τα ίδια... Στο facebook όλοι έχουν πάει κάπου, χωριό, θάλασσα, πανηγύρι... Κι εγώ είμαι μόνη μου στο σπίτι με τους γονείς μου - η Παναγιά να τους έχει καλά. Ωστόσο, είμαι μόνη. Καμία σχέση η ψυχολογία μου ή η καλοκαιρινή μου άδεια με ό, τι θα περίμενε κάποιος (ή κι εγώ πριν μερικά χρόνια) για μια νέα κοπέλα. Ούτε νησιά, ούτε ξενύχτια, ούτε γέλια. Εντελώς μόνη. Δεν έχω καθόλου φίλες ή φίλους. Το κινητό μου έχει να χτυπήσει χρόνια για έναν καφέ. Πώς κάποια πράγματα που για κάποιους φαντάζουν γελοία ή η καθημερινότητά τους για μένα είναι σαν άπιαστο όνειρο. Πιο μετά ίσως πάω θάλασσα. Ναι, μόνη μου.
4
 
 
 
 
σχόλια

Μια δουλειά/δραστηριότητα πάντα διευρύνει κάπως τον κύκλο μας. Και δεν χρειάζονται υπεραναλυσεις με όλους τους ανθρώπους. Φιλική διάθεση και σιγά σιγά χτίζονται οι σχέσεις.
Υ.Γ. κλείσε για λίγο ή και για πολύ τα σοσιαλ και ξεκινά να ζεις. Αρχικά βγες έξω...

Εφόσον δουλεύεις κάπου,μου φαίνεται περίεργο να μην έχεις έστω μια φίλη.Μηπως είσαι υπερβολικά σοβαρή και χαμηλών τόνων;Δεν λέω πως είναι κακό να είσαι έτσι
,αλλά δυστυχώς είναι χαρακτηριστικά που δεν πολύ βοηθάνε στις κοινωνικές σχέσεις ,συγκριτικά με έναν πιο ανάλαφρο χαρακτήρα.Μηπως είσαι άτομο που δεν παίρνει πρωτοβουλίες και τα περιμένει
όλα από τους άλλους;Μήπως έχεις δύστροπο χαρακτήρα;Δεν ξέρω,υποθέσεις κάνω.
Θα σου προτεινα να αφήσεις το fb και να δραστηριοποιηθείς.Στειλε κάνα μνμ,πάρε κανένα τηλέφωνο εσύ,γενικά πάρε πρωτοβουλίες.Ακομα και στη θάλασσα,έχω παρατηρήσει πως πολλές και πολλοί πάνε μόνοι τους.Λιγο κοινωνική αν είσαι,πανευκολα μπορείς να γνωρίσεις άτομα και εκεί.Αλλα όπως είπα,ξεκινά το εσύ,μη περιμένεις πάντα από τους άλλους.Οι περισσότεροι άνθρωποι,όχι όλοι βέβαια,είναι δεκτικοί στο άνοιγμα της κουβέντας.Αυτο λέει η δική μου εμπειρία.
Αν φοβάσαι την απόρριψη ,να θυμάσαι πως καλώς η κακώς και αυτή μέσα στη ζωή είναι σίγουρα πονάει,αλλά ταυτόχρονα κάτι μας μαθαίνει και μας ψιλοατσαλωνει σαν χαρακτήρες.Στη ζωή πρέπει να τολμάμε και ας τρώμε τα μούτρα μας,παρά να μη κάνουμε τίποτα.Γιατι έτσι παραμένουμε και στο τίποτα.
Άντε ξεκινα!!

Ξέχνα το fb και μη συνεχίζεις να ζεις μέσω άλλων και το πώς περνάνε.
Βρες τί φταίει που βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση σε σχέση με πριν κάποια χρόνια και άλλαξέ το.
Και αν δε μπορείς να το αλλάξεις, προσάρμοσε τη ζωή σου στα νέα δεδομένα και κάνε όλα όσα ξέρεις ότι σε ευχαριστούν για να την κάνεις όχι μόνο υποφερτή αλλά και ονειρεμένη.
Απόλαυσε τη θάλασσα. Κάποτε ήταν η μόνη μου παρέα και συχνά της μιλούσα...
Ευτυχώς όμως, υπάρχουν παντού παρέες να βρεις !

Scroll to top icon