ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2024 | 15:54

Κουράστηκα

Κουράστηκα. Θέλω να χωρίσω. Θέλω να φύγω από όλους και από όλα (σχεδόν). Βαρέθηκα. Δεν περνάω καλά πια. 14 χρόνια μετά και όλα μοιάζουν πλέον δύσκολα για αλλαγή. Πως θα το πω στους φίλους μας; Στους γονείς μας; Δεν θα καταλάβουν. Νομίζουν ότι είμαστε το "τέλειο" ζευγάρι, μας βλέπουν και μας χαίρονται. Αλλά εγώ κουράστηκα. Κουράστηκα να προσποιούμαι ότι όλα είναι καλά. Δεν είναι καλά. Δεν είμαι καλά. Δεν είμαι χαρούμενη πια. Θα ξεκινήσω ψυχολόγο, να βοηθήσω αρχικά τον ευατό μου και έπειτα να μπορέσω ίσως να κάνω αυτό το βήμα που τώρα μοιάζει γολγοθάς. Δεν με πειράζει να μείνω μόνη. Αντίθετα το θέλω πολύ. Το χρειάζομαι. Στα φετινά μου γενέθλια, συνειδητοποίησα ότι πέρασε ένας ακόμα χρόνος χωρίς να έχω κάνει τίποτα από όσα ήθελα. Απ' όσα χρειαζόμουν πραγματικά για μένα. Εκείνη την ημέρα αυτό που ήθελα πραγματικά είναι να είμαι μόνη. Προσποιήθηκα ότι χαιρόμουν που ήμουν μαζί τους. Για μία ακόμη χρονιά έμεινα στάσιμη. Ακόμη μία χρονιά χαμένη.
3
 
 
 
 
σχόλια

Είμαι ακριβώς στην ίδια φάση. Ακριβώς όμως! Αφού αναρωτιομουν πότε έγραψα εξομολόγηση και δεν το θυμόμουν .. μόνο τα χρόνια είναι διαφορετικα, εμείς είμαστε 9 χρόνια μαζί. Δύσκολη φάση ρε συ, σε καταλαβαίνω απόλυτα

Δεν υπάρχει τέλειο ζευγάρι. Αφού δεν είσαι ευτυχισμενη και δεν έχεις τίποτα να σε δεσμευει, χώρισε. Δεν βρίσκω τον λόγο να καταπιεζεσαι και ο κόσμος ας κοιτάζει την δουλειά του.

Άλλο να κουράστηκες, άλλο να βαρέθηκες. Εσύ μάλλον βαρέθηκες, αφού όπως γράφεις κάποτε περνούσες καλά.
Στη συνέχεια που σταμάτησες να περνάς καλά, ήρθε η προσποίηση και το θέατρο για να μη χάσεις τα κεκτημένα και αυτό ήταν που σε κούρασε τελικά.
Καλύτερα να καθήσεις να αναρωτηθείς για το λόγο που σταμάτησες κάποια στιγμή να περνάς καλά, πριν επισκεφτείς ψυχολόγο.
Επειδή αν βρεις την αιτία, μπορεί να μη χρειαστεί καν να πας και ίσως το μόνο που χρειάζεται είναι να ανανεώσεις τη σχέση (και κατ' επέκταση τη ζωή σου) ώστε να φύγει η ρουτίνα που έχει επέλθει ανάμεσά σας.
Είναι πιθανό επίσης να πρέπει να μείνεις λίγο και μόνη σου για να ανανεώσεις τις μπαταρίες σου. Λίγη απομόνωση μία στο τόσο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Και αυτό δεν είναι δύσκολο να το πετύχεις όσο ακούγεται, ακόμα και μέσα στη σχέση σου.
Σε κάθε περίπτωση, θα σου έλεγα να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

Scroll to top icon