ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2024 | 16:56

"Φιλία" μεταξύ άνδρα και γυναίκας

Γνωριστήκαμε πριν χρόνια στο δεύτερο έτος της σχολής. Ταιριάξαμε αρκετά και κάναμε παρέα σε καθημερινή βάση. Δεν έγινε ποτέ τίποτα ερωτικό μεταξύ μας. Ωστόσο ένιωθα ότι υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον από την πλευρά του αλλά και πάλι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη. Από την δική μου την πλευρά σίγουρα υπήρχε ερωτική επιθυμία. Όταν τελείωσε η σχολή πάλι δεν έκανε καμία κίνηση, κάποιες φορές με έπαιρνε τηλέφωνα και λίγες φορές βγαίναμε για καφέ ή για ποτό. Πάντα πλήρωνε αυτός. Κουβεντιάζαμε για διάφορα θέματα αλλά ποτέ για προσωπικά - ερωτικά. Υπήρχαν στο διάστημα αυτό κάποιοι άνδρες που με φλέρταραν και το εκδήλωσαν αλλά δεν ήθελα να προχωρήσω. Στη σκέψη μου υπάρχει πάντα αυτός και έχω θυμώσει πολύ. Από ένα σημείο και μετά είχα αποφασίσει να τη σταματήσω αυτήν την αρρωστημένη κατάσταση. Με έπαιρνε τηλέφωνα και δεν απαντούσα, μου ζητούσε να βγούμε και αρνιόμουν με διάφορες δικαιολογίες. Δεν ήθελα να βγω μαζί του. Δεν έβρισκα νόημα σε μία τέτοια έξοδο. Στην παρούσα φάση δεν έχω σχέση, έχει περάσει ένας χρόνος που έχω να τον δω, δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση αλλά "κατασκοπεύοντας" το προφίλ του δεν αναφέρει ότι έχει κάποια σχέση ούτε όλο αυτό το διάστημα που γνωριζόμαστε είχε αναφέρει κάποια σχέση του ούτε είχε ανεβάσει φωτογραφία με κάποια γυναίκα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είχε κιόλας... Νιώθω θυμό με τον εαυτό μου. Είχα αποφασίσει να μην ξανασχοληθώ μαζί του, αλλά το τελευταίο διάστημα αρχίζω να τον σκέφτομαι ξανά. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό αλλά το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι δύσκολο έως αδύνατο να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα και ότι είναι βασανιστικές τέτοιες καταστάσεις. Δεν ξέρω πώς να ξεμπλέξω.
2
 
 
 
 
σχόλια

Γιατί δεν έκανες εσύ την κίνηση τοτε και περίμενες από εκείνον; Έτσι δεν θα βασανίζοσουν με ερωτηματικά τωρα.Επικοινώνησε μαζί του πες του ότι τον σκεφτόσουν και οτι θα ηθελες να βρεθείτε. Είτε θα αρνηθεί και θα τον ξεχασεις είτε θα δεχτει και ετσι θα έχεις την ευκαιρία να του εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου.

Έχεις θυμώσει κατά ένα μέρος, επειδή με τη στάση του σου έχει κλονίσει λίγο το αφήγημα ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας.
Συμφωνώ μαζί σου, καθαρή φιλία δε μπορεί να υπάρξει. Υπάρχουν όμως κάποια όρια, που είτε συμφωνούνται ανάμεσα στους δύο στο κατά πόσο θα προχωρήσουν είτε τα βάζει ο ένας από τους δύο προσωπικά για τον εαυτό του.
Στην περίπτωση που αναφέρεις, αυτός απλά βγήκε μερικές φορές μαζί σου να μιλήσετε και σε κερνούσε. Τίποτα παραπάνω.
Μπορεί να έχει πολλά λεφτά και να μη νοιάζεται στο πόσα θα χαλάσει.
Ή πάλι, μπορεί να χαίρεται με την παρέα και να κερνάει.
Και εγώ το κάνω όταν χαίρομαι με τον άλλο, ακόμα και αν δεν έχω πολλά λεφτά · βγαίνει αυθόρμητα.
Όμως, πέρα από αυτό δεν έδειξε να τον ενδιαφέρεις ερωτικά. Παρέα ήθελε και πέρναγε καλά μαζί σου · ως εκεί. Τα όρια που είχε θέσει δεν τα γνώρισες, επειδή όπως γράφεις δε μιλούσατε για προσωπικά ζητήματα.
Ούτε γάτα ούτε ζημιά, πήρε ο καθένας το δρόμο του.
Εσύ τώρα που έμεινες μόνη σου χωρίς σχέση και ένα χρόνο δεν τον έχεις δει, ξαφνικά τον θυμήθηκες και σου έγινε εμμονή επειδή είχες ακυρώσει η ίδια τις προσπάθειές του να ξαναβγείτε...
Δεν σε είχε δει ερωτικά · καλύτερα να το χωνέψεις.
Αρρωστημένη κατάσταση δεν ήταν τότε, αλλά είναι τώρα. Ξεκόλλα από αυτόν μιας και δεν είχατε μεταξύ σας τίποτα, και συνέχισε τη ζωή σου.

Scroll to top icon