ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.8.2024 | 17:20

Νιώθω απογοήτευση

Γνώρισα κάποιον μέσω σοσιαλ. Μου είπε ότι ψάχνει παρέα και γω γνωριμία. Οκ γνωριστήκαμε μιλούσαμε κάποιες μέρες για ώρες και του ήμουν συμπαθής. Πήγα σπίτι του ευγενικός, γλυκός, γενικά ήταν και διαχυτικός. Δε με φιλησε. Σε μεταβατικό στάδιο της ζωής του γενικά όπως και γω αλλά έχουμε καλή επικοινωνία οπότε σκέφτηκα κάτι σαν friends with benefits. Γενικά λέγαμε πολλά,με ρωτάγε αν έχω συχνά ερωτική διάθεση και ότι του φαίνομαι θερμή και ότι είμαι ωραία κτλ . Ξαναπάω σπίτι του,καθόμασταν κοντά και πολλές κινήσεις του ήταν διαχυτικες. Είχε στραφεί στο μέρος μου, γενικά έδινε vibes ερωτικά. Φεύγω δε με ξαναφιλαει. Σήμερα μου είπε ότι είμαι όμορφη παρουσία. Τον ρώτησα μετά την πρώτη συνάντηση αν εκτός από φίλικο του έβγαλα κάποια έλξη και λέει ότι υπήρχε ερωτισμός. Σήμερα και μετά από δεύτερη συνάντηση που δεν έγινε κάτι τον ρωτάω στα ίσα πως το βλέπει και τρωω το ξενερωμα του αιώνα. Μου είπε ότι δεν ειναι στην καλύτερη φάση του όπως ξέρω και δεν έχει τέτοια στο μυαλό του. Τον ρώτησα χύμα αν τον ενδιαφέρει σεξ και είπε όχι. Πραγματικά ξενέρωσα γιατί τα vibes υπήρχαν και δεν ήταν στο μυαλό μου. Αλλά αφού δε θέλει δε θα σκάσω,τι νόμιζε ότι ψάχνω 32 χρόνων γυναίκα; Να κάνω άντρες φίλους;
11
 
 
 
 
σχόλια

Καληνυχτάκιας. Δεν πειράζει, κάποιον άλλον θα γνωρίσεις εκεί στα σόσιαλ που επικοινωνείς.
Σου εύχομαι ο άλλος να είναι της πράξης και όχι της θεωρίας.

Γνωρίζεις έναν τύπο στα σοσιαλ,μιλάτε κάποιες φορές και πας με το καλημέρα σας σπίτι του;Χωρίς να βγείτε πρώτα πέντε,δέκα φορές να δεις τι καπνό φουμαρει;Δεν το διευκρινίζεις βέβαια,αλλά εγώ από τα γραφόμενα σου αυτό κατάλαβα.Αν λοιπόν έγιναν έτσι τα πράγματα ,να ξέρεις πως είσαι φάουλ πρώτον διότι έθεσες τον εαυτό σου σε κίνδυνο (32 είσαι όχι 15,σ αυτή την ηλικία οφείλεις να προστατεύεις τον εαυτό σου)και δεύτερον έδειξες υπερβολικά εύκολη και διαθέσιμη κάτι που θα ξενερώνε τον οποιονδήποτε.Νομιζω πως κατάλαβες.
Τώρα αν δεν έγιναν έτσι τα πράγματα,αλλά βγήκατε κάποιες φορές,αναπτύχθηκε κάποια οικειότητα ,πηγές σπίτι του και δεν προχώρησε ερωτικά...τι να σου πω.Πολλα παίζουν,από το να είναι γκέι μέχρι να παρατήρησε κάτι πάνω σου που να τον απώθησε.Αλλα νομίζω πως παίζει το πρώτο σενάριο ,ξενέρωσε με την απίστευτη ευκολία με την οποία πηγές σπίτι του.
Δεν πειράζει,πήγαινε παρακάτω αλλά να είσαι πιο προσεκτική και πιο εγκρατης,η απελπισία να ξέρεις πως "φωνάζει"και είναι απωθητική.Ισχυει και για τα 2 φύλα αυτό .

Δεν είμαι απελπισμένη. Δεν πήγα αμέσως σπίτι του,γνωριστήκαμε και πήγα. Τον εμπιστεύτηκα. Μου είπε την τελευταία φορά που πήγα επειδή ζεσταινομουν αν θέλω να κάνω μπάνιο και να μείνω με την πετσέτα... Αν αυτό δεν ήταν ερωτικο τι ήταν; Τέλος πάντων.

Πρόβλημα σεξουαλικής δυσλειτουργίας στον ορίζοντα.Μή μασάς,προχώρα παρακάτω και μήν ασχοληθείς άλλο μαζί του.Το μόνο που με ανησύχησε και θα ήθελα να στο επισημάνω,είναι να μήν πηγαίνεις στο σπίτι κάποιου που δέν γνωρίζεις τόσο καλά.Τόσοι άλλοι χώροι υπάρχουν,ακόμα και για τις πολύ ιδιαίτερες στιγμές δύο ανθρώπων.Θέλω να προσέχεις και να προστστεύεις τον εαυτό σου.

Πως ακριβώς τον εμπιστεύτηκες; Ανταλλάξατε μερικά μηνύματα στο Ίντερνετ και τον εμπιστεύτηκες;
Πως εμπιστεύεσαι έναν άνθρωπο που πριν δεν είχες δει ποτέ και πηγες έτσι απλά σπίτι του;
Δεν σου έχουν πει ότι είναι γενικά επικίνδυνο να πηγαίνεις κατευθείαν στο σπίτι κάποιου χωρίς να έχει προηγηθεί γνωριμία σε καφετέρια για να δεις τι ατομο είναι;
Είσαι 32 χρόνων.. θα έπρεπε να είσαι πιο προσεκτική με τις γνωριμίες. Δεν το λέω επιθετικά ή κάτι τέτοιο, απλά ο κόσμος στις μέρες μας έχει γίνει επικίνδυνος και πολλές φορές δεν ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε.

@ 12.9.2024/01:05
Εξομολογούμενη μη νομίζεις, και σπίτι του κατευθείαν να πήγαινες ο κίνδυνος θα ήταν μοιρασμένος · μη σου πω ακόμα μεγαλύτερος για τον ίδιο, αφού από το πουθενά εσύ θα πήγαινες σπίτι του που είναι η δική του βάση και κανείς δεν του εγγυάται πως μπορεί να ήσουν και βαλτή με άλλους από πίσω.
Γνωρίζοντας το πού μένει, θα μπορούσαν να του την
κάνουν ακόμα και μέρες μετά την επίσκεψή σου.
Ποτέ δε μπορείς να ξέρεις μεταξύ δύο εντελώς αγνώστων τί καπνό φουμάρει ο καθένας, ακόμα και 2-3 φορές να έχει προηγηθεί εξωτερική συνάντηση κάπου.
Και όλα αυτά, κυρίως μετά την ανάπτυξη της κινητής και ιντερνετικής τεχνολογίας που διευκολύνει τα αναπάντεχα επακόλουθα... Γνώμη μου.

Δίχως σεξ, "friends with benefits" στα αγγλικά ή "fuck buddies" στα αμερικάνικα δεν ονομάζεται · "κρυόκωλη φάση" στα ελληνικά, είναι το πιο κατάλληλο.
Πολύ ξενέρωτος τύπος · 32 χρονών γυναικάρα πηγαίνει σπίτι του και δεν την αγγίζει...
... λικέρ τουλάχιστον σου έβγαλε ;
Από την αρχή και χωρίς περιττές ερωτήσεις έπρεπε να κόψεις · δύο φορές που πήγες και άκαπνος, χαρά στο κουράγιο σου.

Scroll to top icon