ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.9.2024 | 21:07

Αξίζει ή πάμε παρακάτω?

Είμαι σε σχέση δύο χρόνια με το αγόρι μου και μένουμε μαζί. Γενικά δεν ξέρω αν έχει επέλθει η ρουτίνα στην σχέση μας.Εγώ νιώθω πολλές φορές ότι δεν είμαι αρκετά ελκυστική .Νιώθω ότι και να φορέσω δεν το προσέχει καν. Σπάνια να μου κάνει μια έκπληξη για να δείξει ότι με σκέφτεται πχ να μου πάρει λουλούδια κτλ χωρίς να έχω γενέθλια ή γιορτή. Αυτός υποστηρίζει ότι δεν είμαι αρκετά εκφραστική μαζί του, δεν επιδιώκω ερωτικά πράγματα μαζί του σε καθημερινή βάση ούτε θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Είναι η πρώτη μου σχέση και ήδη θεωρώ ότι έχω κάνει αρκετά βήματα, καθώς ήμουν αρκετά ντροπαλή. Εγώ από την άλλη νιώθω ότι δεν με σέβεται.Θεωρεί ότι φταίω εγώ που δεν έχω φίλες, ότι εγώ δεν έχω χόμπι και κάθομαι μπροστά στην τηλεόραση και στο κινητό, ενώ εκείνος λιώνει στον υπολογιστή παίζοντας παιχνίδια. Δεν είπα ότι είμαι τέλεια, αλλά δεν βλέπω την ενθάρρυνση ούτε ακούω έναν καλό λόγο ποτέ. Εγώ προσπαθώ να κάνουνε πράγματα μαζί ,να πάμε εκδρομές κτλ. Εγώ θα τα ψάξω και θα του προτείνω μέρη κτλ.Δουλεύουμε και οι δύο,εκείνος από το σπίτι. Πολλές φορές υποτιμά την κούραση που μπορεί να έχω από την δουλειά μου. Με το ζόρι με βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού,δείχνοντας μου πόσο βαριέται.Υπάρχει καθημερινή γκρίνια και αυτό με κουράζει. Επίσης,δεν θέλει από τώρα παιδιά κτλ, οπότε σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα έχω την ανάλογη υποστήριξη. Δεν ξέρω αν η σχέση μας έχει κάνει τον κύκλο της. Εγώ είμαι 28 και εκείνος 29. Ισως φταίω εγώ που δεν εκδηλώνομαι τόσο και ακόμα δεν νιώθω άνετα σε πολλά πράγματα όσο αφορά το ερωτικό κομμάτι. Αυτός φαίνεται να με έχει βαρεθεί και περιμένει να κάνω κάτι για να τον ενθουσιάσω. Κατά τα άλλα δεν έχουμε προβλήματα εμπιστοσύνης, δεν λέμε ψέματα ο ένας στον άλλον, δεν μιλάμε με άλλους κτλ. Τουλάχιστον δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψη μου. Λέει ότι μου δίνει ευκαιρίες....δεν ξέρω αν πρέπει να συνεχίσω σε αυτήν την σχέση.
5
 
 
 
 
σχόλια

Ο φίλος σου είναι τυπικός νάρκισσος.Ψαξτο λίγο και θα δεις πως έχω δίκιο.Να φύγεις και να πας παρακάτω,γιατί η κατάσταση θα γίνεται όλο και χειρότερη.

Δεν φταις πουθενά κορίτσι μου, αλλά υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ό,τι και να κάνεις δεν θα είναι ποτέ αρκετό. Μην το συνεχίζεις όλο αυτό, δεν θα περάσεις καλά με έναν τέτοιο άνθρωπο. Φύγε πριν μπλέξεις περισσότερο. Υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι, τρυφεροί, δυτικοί. Ο συγκεκριμένος ούτε είναι ούτε θα γίνει ποτέ. Μην χαραμίζεσαι.

Τί να συνεχίσεις ; Η σχέση σας ήταν καταδικασμένη αφότου ξεκίνησε.
Είστε διαφορετικοί τύποι. Δεν ταιριάζετε σαν ιδιοσυγκρασίες και ο ένας ξενερώνει διαδοχικά με το χαρακτήρα του άλλου.
Εσύ, εκλαμβάνεις σαν πίεση τη συμπεριφορά του και αυτός, μεταφράζει τη δική σου σαν απάθεια.
Έτσι, δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος που όσο πιο πολύ νιώθεις πιεσμένη από τη γκρίνια και τις απαιτήσεις του, τόσο "κουμπώνεσαι" και δείχνεις πιο ψυχρή ή απαθής απέναντί του με αποτέλεσμα να τον έχεις να γκρινιάζει περισσότερο.
Δηλαδή εδώ, είστε μία φάση "αν έκανε η κότα το αυγό" ή το αντίθετο.
Όσο για το σεξουαλικό, έχει πέσει σε χειμερία νάρκη και πάει για ύπνο...για αυτό δεν είναι ζεστός και αυτός στο θέμα παιδιών από τη μεριά του. Πιθανότατα, δεν θα είναι ούτε στη συνέχεια.
Δε βλέπω κανένα μέλλον σε αυτή τη σχέση.

Ο ένας ρίχνει το φταίξιμο στον άλλο για την κατάσταση μεταξυ σας αλλά και οι δύο σας απ οτι καταλαβαινω δεν κάνετε τιποτα ουσιαστικό για ν αλλάξει, που σημαινει οτι δεν υπάρχει καν η διαθεση για προσπάθεια. Αρα καλύτερα να χωρισετε, είστε πολύ νέοι για να βαλτωνετε έτσι. Ξεκινά μια δραστηριότητα, κοινωνικοποιησου και ξεκολλα από την τηλεόραση .

Scroll to top icon