ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.10.2024 | 01:10

Πως διορθώνεται αυτό;

Εδώ και 3 χρόνια εργάζομαι σε ένα ιδιωτικό σχολείο. Πέρυσι ήρθε ένας συνάδελφος που εδώ και εναν χρόνο με φλερτάρει και γενικότερα είμαστε πιο κοντά οι δυο μας. Το φλερτ αυτό διαρκεί περίπου εναν χρόνο, καθημερινά μου έδειχνε προσοχή και φαινόταν πως τον ενδιαφέρω, καθώς το έχουν παρατηρήσει και τρίτα πρόσωπα. Παρόλο που στην αρχή δεν τον ειχα παρατηρήσει, σιγά σιγά, γνωρίζοντας τον άρχισε να μου αρέσει και εμένα και ξεκίνησα να ανταποδίδω το φλερτ. Κάθε φορά που πήγαινα να κάνω ένα βήμα παραπέρα μου το έκοβε ή έβαζε εναν τοίχο, χωρίς όμως να κόψει το φλερτ και την προσοχή που μου έδινε. Είμαι σίγουρη πως του αρέσω, φαίνεται απ τον τρόπο που με κοιτάζει, το νιώθω. Παρόλο που μου άρεσε πολύ το «παιχνιδακι» που είχαμε μεταξύ μας, αποφάσισα να του πω στα ίσα πως μου αρέσει, γιατι με είχε κουράσει το να αναρωτιέμαι και το να προσπαθώ να ερμηνεύω τη στάση του. Στο μεταξύ, είχε τύχει σε τρίτα πρόσωπα να παραδεχτεί ότι του αρέσω, αλλά πως δεν είναι σωστό να προχωρήσει η όλη φάση, επειδή είμαστε συνάδελφοι. Εν τελει του είπα πως μου αρέσει. Εκείνος, έκανε τον έκπληκτο. Πως δεν το περιμενε, πως πέφτει απ τα σύννεφα. Είχε ένα πολύ σοβαρό και απόμακρο ύφος, καμία σχέση με αυτό που έβλεπα καθημερινά στη δουλειά. Μου ξεκαθάρισε επίσης πως δεν υπάρχει τίποτα από πλευράς του. Εγώ ήθελα απλά να συζητήσουμε σαν ενήλικες, να μου πει ο,τι έλεγε και όταν δεν είμαι παρουσα και να μπορεσω να εκφέρω και εγώ γνώμη για κάτι που με αφορά, να έχω λόγο. Με την απάντηση που μου έδωσε σκάλωσα και δεν ειχα καν τι να του πω. Δεν πιστεύω πως με κορόιδευε, είμαι σίγουρη πως έστω με συμπαθει. Τωρα είναι πολύ απόμακρος, το κλίμα ανάμεσα μας έχει αλλάξει. Δεν θέλει καν να είναι στον ιδιο χώρο μαζί μου και προφανώς τα πειράγματα και το φλερτ έχουν σταματήσει. Μου λείπει η οικειότητα που είχαμε και ντρέπομαι παρά πολύ , νιώθω πολύ άβολα. Με τον τρόπο που με αντιμετώπισε, νιώθω λες και είμαι καμία φαντασιοπληκτη που τα δημιούργησε όλα με το μυαλό της.
4
 
 
 
 
σχόλια

Θεωρησε πως ηταν μια λαθος εκτιμηση το ενδιαφερον του ! Μπορει να εχει καποια σχεση απο αποσταση. Οπως και να χει αδιαφορησε κι εσυ οπως αδιαφορει κι εκεινος. Και να σου γινει μαθημα Ποτε φλερτ στη δουλεια, εκτιθεσαι σε συναδελφους αλλα και μαθητες.

Καιρό είχε να πέσει καποιος απο τα συννεφα ειχα ανησυχησει. Παμπαλαια η τακτικη του πάντως απο την εποχη του Νωε, λογικά είναι μεγάλος σε ηλικία. Αναμενόμενη και η αντίδραση του, αλλα δεν χρειάζεται να φρικάρεις ούτε να διορθώσεις κάτι. Προφανως και του αρεσες, κανενας δεν ασχολειται με καποιον τοσο καιρο εαν δεν του αρεσει. Απλα δεν ηθελε τιποτα παραπανω περα απο φλερτ και επιβεβαίωση. Ειναι μεχρι να πετυχει μια αληθινα τρελη η μία που να το παίζει τρελή και να του καψει τον εγκεφαλο. Τέλος παντων τι είχες τι έχασες. Θα βρεθεί κάποιος που θα ενδιαφέρεται πραγματικά για σενα και θα στο δείχνει με πραξεις, απλα φροντισε να μην του δίνεις καθολου σημασία απο δω και πέρα.

Για πολλούς λόγους είναι καλό να αποφεύγεται η σύναψη ερωτικών σχέσεων στο εργασιακό περιβάλλον!Πήρες μια γεύση και το πάθημα μάθημα.Τωρα να του δείξεις πλήρη αδιαφορία και με τον καιρό θα ξεχαστεί.

"Εγώ ήθελα απλά να συζητήσουμε σαν ενήλικες"...
Γίνεται να συζητήσει σαν ενήλικας ένας που νιώθει ακόμα σαν άβγαλτος 15ρης έφηβος ;
Δε γίνεται. Έχει άλυτα ψυχολογικά μέσα του · τυχερή στάθηκες που δεν προχώρησε.
Ούτε βλέμμα από εδώ και στο εξής · κάνε σα να μην υπάρχει και συγκεντρώσου στη δουλειά σου πριν επηρεαστεί το όλο κλίμα προς το χειρότερο.

Scroll to top icon