ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.10.2024 | 12:17

αναβολή ζωής

Είμαι 37 και όλο αναβάλλω την ζωή μου. Είμαι 37 και δεν έχω εργαστεί ποτέ μου. Είμαι πίσω σε όλα.Μα ναι ιδίως στο εργασιακό. Με τρομάζει η ιδέα της στασιμότητα ατην δουλειά οτι δηλαδή θα βρω μια δουλειά και αυτό είναι δεν θα έχω κάτι αλλο να περιμένω εκεί και με τρομοκρατεί η ιδέα πώς θα κυλάει το 8 ωρο κάθε μέρα που θα κοιτάζω διαρκώς το ρολόι. Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνουν οι δικοί μου είναι πώς γίνεται με τοσα χαρτιά που έχω να είμαι σε αυτή την κατάσταση. Και με κάνουν να ντρέπομαι να βυθίζομαι στην θλίψη μου χειρότερα. Έτσι θλιμμένη δεν μπορώ να κινητοποιηθώ. Φοβάμαι για το μέλλον μου το οποιο αναβάλλω. Τώρα είμαι επι πτυχίω για την δεύτερη σχολή αει. Και δεν αντέχω να πηγαίνω στις διαλέξεις με φοιτητές που τους περνάω 17 χρόνια. Νιώθω χάλια. Και το χειρότερο; Φοβαμαι οτι και με αυτό το πτυχιο ΑΝ το πάρω, πάλι θα βρω δικαιολογίες να μην εργαστώ στο αντικείμενο. Ειμαι να με κλαις. Δεν ξέρω πώς να βγω απο αυτό.
4
 
 
 
 
σχόλια

Οι γονεις δεν θα ζησουν για παντα. Χωρις γονείς και χωρις δουλεια πως θα επιβιωσεις; Ίσως αυτή η σκέψη να σε κινητοποιήσει αρκετα αν παλι δεν σε νοιαζει οκ. Δική σου ή ζωή και όπως στρώσεις θα κοιμηθείς.

Ειναι αληθεια πως το να σπουδαζει κανεις τη μια επιστημη μετα την αλλη ειναι ο τροπος ν αναβαλλει συνεχως την ενηλικιωση. Η αναληψη ευθυνων δεν ειναι ευκολη κι ενας ειδικος ισως θα σε βοηθουσε να καταλαβεις τι ειναι αυτο που σε κανεις να φρεναρεις!

Αν έχεις πόρους από αλλού,τζάμπα αγχώνεσαι.Αν δεν έχεις όμως,θα έλεγα πως άργησες αρκετά να προβληματιστείς.Εισαι ήδη 37,αν υποθέσουμε πως πιάνεις αύριο δουλειά ποτέ υπολογίζεις να βγεις στη σύνταξη;Τόσα προσόντα και τόσες σπουδές,κρίμα δεν είναι να πάνε χαμένα;

Scroll to top icon