H 'μαύρη Πειραιώτισσα' Sugahspank!, με τη βαθιά φωνή και τη μεγάλη εκφραστικότητα, είναι παρουσία ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα.

 

Έχει κάνει το δισκογραφικό ντεμπούτο της με το σόλο άλμπουμ The incredible, the invisible (2008) κερδίζοντας το ελληνικό και το διεθνές κοινό. Οι Swing Shoes καθιερώθηκαν μετά τον πρώτο τους δίσκο Ladies and Gents...Here's The Swing Shoes (2010) παίζοντας ένα κράμα gypsy swing και παραδοσιακής μουσικής που άνοιξε δρόμους και δημιούργησε ρεύμα.

 

Μετρούν ήδη εννιά χρόνια πορείας και σε όλη τη διαδρομή διατήρησαν την παρεΐστικη ενέργεια και τη διάθεση για νέους ήχους. Τα τελευταία πέντε χρόνια καταπιάνονται από κοινού με τη Sugahspank! με τα blues και τα gospel, ενώ μαζί συνθέτουν original υλικό.

 

ο 2014 ηχογραφούν ζωντανά το άλμπουμ A Holy Show, που γίνεται δεκτό πολύ θερμά από μουσικοκριτικούς και κοινό. Τo ταξίδι μετρά πολλά live, ατέλειωτα χιλιόμετρα και συνεχίζει χωρίς εκπτώσεις προς το άγνωστο. Mε κοινό τόπο τον αυθορμητισμό και τον πειραματισμό έχουν δημιουργήσει ένα τοπίο αβίαστο και αυθεντικό.


Συμμετέχουν οι:

Sugahspank!: τραγούδι, Γιώργος Κούτρας: κιθάρες, κλαρινέτο, Άδωνις Γουλιέλμος: κιθάρα, Βαγγέλης Κασβίκης: ντραμς, Πάνος Τομαράς: μπάσο, Ιάκωβος Κρόκος: φυσαρμόνικα

ΠΟΤΕ11/11/2016 - 11/11/2016
ΠΟΥΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΙΔΡΥΜΑ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ»
Πανοραμικά Σκαλιά
Οδηγός Μουσικής