Το Smash’n Bun «γράφει» το νέο success story στο αυθεντικό street food

Με το ζουμερό Smash burger, το τραγανό Κorean fried chicken και το απολαυστικό grilled cheese sandwich.

The LiFO team, 21.4.2021 | 18:36

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι τάσεις στο φαγητό «ξεπηδούν» από την καρδιά της πόλης. Το Smash’n Bun, το νέο burger spot στην Πατριάρχου Ιωακείμ έρχεται να το επιβεβαιώσει, μετατρέποντας το fast food στην απόλυτη γαστρονομική πρόταση.



Ο Γιώργος Μελισσάρης και ο Γιάννης Μωράκης ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Τόμας Γκρούμπατς και αναθέτουν στον ταλαντούχο και πολυβραβευμένο, στον χώρο του fine dining,  σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου το ανατρεπτικό πρότζεκτ. 



Αν έχετε αναρωτηθεί τι σημαίνει Smash Burger τώρα ήρθε η στιγμή να μάθετε απολαμβάνοντάς το στην καλύτερη εκδοχή του. Στο Smash’n Bun, αυτό το λαχταριστό μπιφτέκι, το οποίο γράφει ιστορία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού εδώ και τουλάχιστον 50 χρόνια από τη στιγμή που πρωτοεμφανίστηκε στο Kentucky, πραγματικά απογειώνεται.



Εκλεκτός, 100% ελληνικός μοσχαρίσιος κιμάς 40 ημερών dry-aged ωρίμασης, ζυμώνεται μόνο με αλάτι σε μπάλα και στη συνέχεια πιέζεται δυνατά με ειδικές πρέσες πάνω στην καυτή επιφάνεια ψησίματος, μέχρι να αποκτήσει πάχος μόλις μισό εκατοστό. Αυτή η διαδικασία μειώνει τον χρόνο μαγειρέματος, ενώ παράλληλα - καθώς οι γωνίες ξεροψήνονται παγιδεύοντας τους ζωμούς και κάθε νόστιμη λιπαρή ουσία του κρέατος στο εσωτερικό - η γεύση εκτοξεύεται σε άλλο επίπεδο.

 

Το Smash’n Bun γράφει το νέο success story στο αυθεντικό street food με το ζουμερό Smash burger, το τραγανό Κorean fried chicken και το απολαυστικό grilled cheese sandwich κι ανατρέπει τα δεδομένα



Το απίστευτο comfort αποτέλεσμα συμπληρώνουν το χειροποίητο bun από βιολογικό αλεύρι, το οποίο ζυμώνεται και ψήνεται στο Smash’n Bun, ενώ όλα τα υπόλοιπα υλικά όπως για παράδειγμα το τυρί, το μπέικον και η ντομάτα είναι βιολογικά. Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται ακόμη και οι ναξιώτικες πατάτες που το συνοδεύουν, οι οποίες  τηγανίζονται σε ηλιέλαιο με 10% βασιλικό μοσχαρίσιο λίπος. Στο Smash’n Bun η ποιότητα, η φρεσκάδα, η επιλογή της καλύτερης πρώτης ύλης και η γευστική ένταση είναι ο κανόνας χωρίς εξαίρεση.



Εξίσου πληθωρικά είναι τα grilled-cheese sandwiches- το μυστικό τους είναι ο τρόπος που δημιουργείται η χρυσαφένια κρούστα στους και το κορυφαίο cheddar-  ενώ τα λόγια είναι φτωχά μπροστά στο Korean fried chicken του Smash’n Bun: για την παρασκευή του χρησιμοποιείται βιολογικό ελληνικό κοτόπουλο, το οποίο διπλοπανάρεται και ψήνεται σε ειδική φριτέζα τηρώντας ευλαβικά συγκεκριμένους χρόνους προκειμένου κάθε λαχταριστή μπουκιά να είναι τραγανή απέξω και ζουμερή από μέσα.



Τις λαχταριστές προτάσεις του Smash’n Bun συνοδεύουν οι μπύρες της ελληνικής εταιρείας Strange Brew εκπροσωπεί επάξια το εγχώριο craft κίνημα.



Κάντε την παραγγελία σας μέσω των εφαρμογών wolt και e-food και οι αγαπημένες street food γεύσεις θα έρθουν στην πόρτα σας. Σε λίγο καιρό θα λειτουργήσει και η υπηρεσία delivery. Αν πάλι βρίσκεστε στο κέντρο, η ομάδα τουSmash’n Bun θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει από κοντά για take away.



Info

Smash’n Bun

Πατριάρχου Ιωακείμ 48, Κολωνάκι

Τηλ. 210-72.49.802



Facebook: https://www.facebook.com/Smashn-Bun-101202121975352

Instagram: https://www.instagram.com/smashnbun/ 

Οδηγός Γεύσης