Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
LiFO menu icon
CITY GUIDE
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
LiFO user account icon
Αναζήτηση
Submit search text
Submit search glass icon
SHARE
TWEET
LiFO Logo
CITYGUIDE
LIFO SHOP
NEWSLETTER
ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ
THE GOOD LIFO
LIFOLAND
CITY GUIDE
ΑΜΠΑ
PRINT
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ελλάδα
Διεθνή
Πολιτική
Οικονομία
Πολιτισμός
Αθλητισμός
Περιβάλλον
TV & Media
Tech & Science
European Lifo
CULTURE
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Οθόνες
Μουσική
Θέατρο
Εικαστικά
Βιβλίο
Αρχαιολογία & Ιστορία
Design
Φωτογραφία
ΑΠΟΨΕΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Ιδέες
Στήλες
Οπτική Γωνία
Guests
Επιστολές
ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Μόδα & Στυλ
Γεύση
Υγεία & Σώμα
Ταξίδια
Συνταγές
Living
Urban
Αγορά
PODCASTS
ΚΕΝΤΡΙΚΗ
Μικροπράγματα
Αληθινά Εγκλήματα
Ρώτα με ό,τι θες
Άκου την επιστήμη
Ιστορία μιας πόλης
Pulp Fiction
Radio Lifo
Greek Chic
LiFO Politics
Βιβλία και Συγγραφείς
Το κρασί με απλά λόγια
Ζούμε, ρε!
Plus
Θέματα
Συνεντεύξεις
Videos
Αφιερώματα
Ζώδια
Εξομολογήσεις
Blogs
Οι Αθηναίοι
Απώλειες
Lgbtqi+
Επιλογές
NEWS
ΓΕΥΣΗ
ΣΙΝΕΜΑ
ΘΕΑΤΡΟ
ΤΕΧΝΕΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
I WAS THERE
TRAILERS
more
ΓΕΥΣΗ
ΦΑΓΗΤΟ+ΠΟΤΟ=ΕΞΟΔΟΣ (bar-restaurants)
SAPOU
SAPOU
ΦΑΓΗΤΟ+ΠΟΤΟ=ΕΞΟΔΟΣ (bar-restaurants)
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Ναϊάδων 2 & Αντήνορος, ΠΑΓΚΡΑΤΙ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
210 7230626
ΚΡΙΤΙΚΗ
ΧΑΡΤΗΣ
0
•••
0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Ο χώρος παίζει στις αποχρώσεις του λευκού και του μαύρου, με τα πολύχρωμα λουλούδια στα τραπέζια και τα κεριά να δίνουν τον τόνο. Το μενού δεν είναι φλύαρο και προτείνει πιάτα με εποχικά υλικά που «ντύνονται» με ασιατικές πινελιές.
Locate
SAPOU
0
•••
0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ
ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας μια επιλογή από τα καλύτερα άρθρα του lifo.gr
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΚΑΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΓΙΑ FOOD LOVERS
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΘΕΜΑΤΑ
ΚΡΙΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥ
ΘΕΜΑΤΑ
Τα νέα της Θεσσαλονίκης σε φαγητό και ποτό
Ζωή Παρασίδη |
23.11.2024
Ένα νέο γαστροκαφενείο στον Βύρωνα σερβίρει τη μικρασιατική παράδοση
Νίκη Μηταρέα |
22.11.2024
Ένας οδηγός πόλης για τη Θεσσαλονίκη
The LiFO team |
20.11.2024
Γιατί έχει ακριβύνει τόσο το κρασί;
Δημήτρης Κούμανης |
19.11.2024
Τουλουμπάκι: Το κέρασμα του Βορρά φτιάχνεται σωστό πια και στην Αθήνα
Ζωή Παρασίδη |
18.11.2024
Ευέλικτο, πλούσιο και τραγανό, το φιστίκι Αιγίνης πρωταγωνιστεί σε αυτές τις έξι αλμυρές και γλυκές συνταγές
Νίκη Μηταρέα |
17.11.2024
Ένα μπαρ από άλλο πλανήτη προσγειώθηκε στην Πλατεία Κοτζιά
Ζωή Παρασίδη |
16.11.2024
Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;
Βασίλης Οικονομίδης |
10.11.2024
Instant noodles: Tο πιο viral φαγητό στον κόσμο τώρα
Μαρία Παππά |
9.11.2024
«Αληθινό φαΐ χωρίς δηθενιά» στην Καλαμάτα
Αγλαϊα Κρεμέζη |
6.11.2024
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
Scroll to top icon