Αφιερώματα

8 μέρη στην Αθήνα για πασχαλινά γλυκά
8 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Οδηγός Γεύσης / Le Pain Quotidien: Το ψωμί ξαναβρίσκει τη θέση που του αξίζει στο τραπέζι της γιορτής
Tο Le Pain Quotidien ήρθε για να δώσει στο «καθημερινό μας ψωμί» μια άλλη γεύση, τη γεύση της παράδοσης, της ποιότητας, της υψηλής αξίας.

Οδηγός Γεύσης / Άρτιστον: Ο φούρνος της πόλης με γεύσεις που αγαπιούνται κάθε μέρα
Στους Φούρνους ΑΡΤΙΣΤΟΝ, κάθε ψωμί, κάθε αλμυρό και κάθε γλυκό φτιάχνεται στο χέρι με μεράκι, φροντίδα και αφοσίωση στην ποιότητα.

Οδηγός Γεύσης / Ziller’s Pastry Bar: Υψηλή ζαχαροπλαστική που ξυπνά αναμνήσεις από το παρελθόν με την υπογραφή του pastry chef Χρήστου Παπαδόγιαννη
Αυτές τις μέρες το Ziller’ s φτιάχνει αφράτα, μυρωδάτα τσουρέκια, σοκολατένια αυγά γεμισμένα με χειροποίητη πραλίνα φουντουκιού αλλά και πασχαλινές σοκολατένιες φιγούρες για να προσφέρει τη δική του εκδοχή στα παραδοσιακά γλυκίσματα των ημερών.

Οδηγός Γεύσης / Zuccherino: Πασχαλινές γεύσεις που δεν πρέπει να χάσετε
Μust Easter επιλογές που δεν πρέπει να λείπουν από κάθε τραπέζι είναι τα παραδοσιακά αλλά και γεμιστά τσουρέκια με πραλίνες ανώτερης ποιότητας, όλα με την αγάπη του Zuccherino.

Οδηγός Γεύσης / Breadman: Μας θυμίζει πώς πρέπει να είναι το καλό ψωμί.
Καθώς πλησιάζει το Πάσχα, ο Breadman σε προσκαλεί να δοκιμάσεις τα πασχαλινά του τσουρέκια, αφράτα και ινώδη, αρωματισμένα με μαχλέπι και μαστίχα και με γεύση που θυμίζει άλλες εποχές.

Οδηγός Γεύσης / Don’t Think Pink!: Εσύ μπορείς να μη σκέφτεσαι ροζ;
Στο Don’t Think Pink αναβαθμίζεται η εμπειρία του καφέ και της γαστρονομίας.

Οδηγός Γεύσης / Βάρσος: Γλυκά που μυρίζουν Πάσχα, παιδικά πρωινά και αθηναϊκή αρχοντιά
Αυτό το όνομα δεν είναι απλώς συνώνυμο ενός ζαχαροπλαστείου, είναι μια Αθήνα που θυμάται, επιμένει και γιορτάζει.
Οδηγός Γεύσης / Πορτατίφ: Ανοιξιάτικες βόλτες γεμάτες γλύκα και δροσιά αυθεντικού gelato
Το νούμερο 81 της Μαυρομιχάλη κάθε μέρα γεμίζει από τα αρώματα του Πορτατίφ Factory.