Λήμνος: Ένα από τα αρχαιότερα μέρη στον κόσμο που έφτιαχνε κρασί

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET ταξιδεύει στη Λήμνο για να οινοτουρισμό και μοιράζεται με τον Παναγιώτη Ορφανίδη τις εμπειρίες της από τις γεύσεις που δοκίμασε και φυσικά ό,τι έμαθε για τα κρασιά, τις ποικιλίες, την αμπελουργία και τα οινοποιεία του νησιού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κυδωνίτσα: Η ποικιλία της Λακωνίας που κατακτά τις καρδιές των οινόφιλων

H Υρώ Κολιακουδάκη (Dip WSET) και ο Παναγιώτης Ορφανίδης μιλούν με τη γεωπόνο και οινολόγο Μαριαλένα Τσιμπίδη για την Κυδωνίτσα, την ποικιλία της Λακωνίας με την οποία η Οινοποιητική Μονεμβασιάς έκανε από τις πρώτες της εμφιαλώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ηρωική αμπελουργία στη Νάξο

H Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης «ταξιδεύουν» στον αμπελώνα της Νάξου μαζί με τον Λευτέρη Αναγνώστου, σε υψόμετρο 600 μέτρων.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Είναι η Λημνιώνα η ποικιλία που θα αντέξει την κλιματική αλλαγή;

Η Υρώ Κολιακουδάκη DipWSET και o Παναγιώτης Ορφανίδης μιλούν με τον οινοποιό και οινολόγο Χρήστο Ζαφειράκη για τη Λημνιώνα, την κομψή ερυθρή ελληνική ποικιλία με το διεθνές και σύγχρονο προφίλ.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νάουσα: Ένα ταξίδι στην πόλη του Ξινόμαυρου

H Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης σε μια πρώτη γνωριμία με μια από τις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές ζώνες της χώρας μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την ιδιαίτερη ποικιλία Μούχταρο

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης αποκαλύπτουν τα μυστικά της ποικιλίας Μούχταρο με τους παραγωγούς του είδους, Στέλιο Ζαχαρία από το Κτήμα Μουσών και ο Πάνο Σαμαρτζή από το ομώνυμο οινοποιείο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανακαλύπτοντας το Σαββατιανό με τον Σταμάτη Μυλωνά

Σ' αυτό το podcast η Υρώ και ο Παναγιώτης μιλάνε για την πιο πολυφυτεμένη λευκή ποικιλία της Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Eξερευνώντας το Ρωμέικο με τον οινολόγο και οινοποιό Αντώνη Ντουράκη

Σ' αυτό το podcast η Υρώ και ο Παναγιώτης εξερευνούν την εμβληματική ποικιλία του νομού Χανίων.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πίνοντας Mαυροδάφνη με τον οινολόγο Σωτήρη Καραγιάννη

Μια ελληνική ποικιλία που είναι γνωστή σε όλους αρχικά σαν τύπος κρασιού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το Ξινόμαυρο

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του Ξινόμαυρου, η Υρώ και ο Παναγιώτης κουβεντιάζουν για αυτή την αγαπημένη ποικιλία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Scroll to top icon