The Abbot

To νέο bar-restaurant στο Χαλάνδρι που επιχειρεί να επαναπροσδιορίσει τη συνολική εμπειρία της ψυχαγωγίας

25.5.2018 | 17:10
The Abbot
Τrip tip tagliata με chimichurri.

 

Με σήμα κατατεθέν την βουκαμβίλια στην οροφή, που παραπέμπει στο κρυφό αρχοντικό του ηγούμενου (The Abbot), τη σφυρηλατημένη πέτρα, το ξύλο και τα φυτά να κυριαρχούν στο χώρο, τo νέο bar-restaurant στο Χαλάνδρι επιχειρεί να επαναπροσδιορίσει τη συνολική εμπειρία της ψυχαγωγίας.

 

Στον εσωτερικό χώρο, το bar που κλέβει την παράσταση, συμπληρώνεται από τα ψηλά μαρμάρινα τραπέζια, προσφέροντας τις πιο ενδιαφέρουσες «αλκοολούχες» προτάσεις της περιοχής.

 

The Abbot
Η φιλοσοφία των cocktails βασίζεται στη δημιουργική μίξη κλασικών συνταγών με twist.

 

Η κάβα ικανοποιεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό και εκλεπτυσμένο ουρανίσκο. Η φιλοσοφία των cocktails βασίζεται στη δημιουργική μίξη κλασικών συνταγών με twist, όπως το κλασικό Manhattan με sherry και σοκολάτα.

 

Must-try, η ξεχωριστή εκδοχή του πασίγνωστου Zombie, με blend από τρία διαφορετικά ρούμι, και τρία σιρόπια από γαρύφαλλο, γκρέιπφρουτ και αμύγδαλο.

 

Το μενού του φαγητού είναι βασισμένο σε γεύσεις απλές, κλασικές και οικείες, με έμφαση στις πολύ καλές πρώτες ύλες. Για brunch δοκιμάστε τα κλασικά αυγά μάτια με λουκάνικο αγριογούρουνου, αλλά και το πιο χορταστικό XL grilled cheese «τοστ» με ζαμπόν μελιού, mozzarella και cheddar.

 

The Abbot
Aυγά μάτια με λουκάνικο αγριογούρουνου.

 

Για τους λάτρεις των κρέατος ιδανικό είναι το σάντουιτς με tri-tip steak, provolone, μανιτάρια και μαρμελάδα ντομάτας. Για γλυκό κλείσιμο επιλέξτε french toast με τσουρέκι πολίτικο, ζάχαρη καρύδας, μπανάνα και αφράτη κρέμα.

 

Το μεσημεριανό μενού είναι διαθέσιμο καθημερινά με ποικιλία γεύσεων όπως και το βραδινό που περιλαμβάνει προτάσεις όπως το carpaccio καραβίδας με αγγούρι, nori και lime, ή η σαλάτα πάπιας με μάνγκο και τραγανό ρυζόφυλλο.

 

The Abbot
H βουκαμβίλια στην οροφή είναι το σήμα κατατεθέν του The Abbot.

 

Μοναδική εμπειρία για κυρίως, η trip tip tagliata με chimichurri, αλλά και το pulled pork με κρέμα καρότου και νιόκι πατάτας. Για το τέλος επιλέξτε ganache σοκολάτας γάλακτος, με mousse φράουλα και cake αμυγδάλου με γλάσο κακάο.

 

Την λίστα του μπαρ έχει επιμεληθεί ο bartender Κασας Ανδρέας ενώ το μενού, ο σεφ Νεστορίδης Γιώργος. To "The Abbot" λειτουργεί από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 11:00 το πρωί ξεκινώντας με Brunch, Lunch και συνεχίζοντας με το φαγητό μας μέχρι αργά το βράδυ.

 

The Abbot, Βασ. Γεωργίου 3, Χαλάνδρι, Τηλ: 210 6825881, Lunch: Δευτέρα - Παρασκευή από τις 11:00 το πρωί

Brunch: Σάββατο & Κυριακή από τις 11:00 το πρωί

Βασ. Γεωργίου 3, Χαλάνδρι
210 6825881
 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Scroll to top icon