Στο μοντέρνο εστιατόριο Abovo στο Κεφαλάρι, ο «top chef» Μιχάλης Νουρλόγλου, μετά από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα, ετοίμασε το νέο μενού με βάση, όπως πάντα, διαλεχτές εποχικές πρώτες ύλες από όλη την Ελλάδα. Η καινοτομία είναι ότι για πρώτη φορά στο Abovo, μαζί με το νέο μενού, παρουσιάζεται κι ένα μενού degustation 8 πιάτων και επιδορπίων με 30 ευρώ. Η εξαιρετική κουζίνα συνοδεύεται και από πλούσια λίστα κρασιών με ωραίες επιλογές, που ξεκινούν από €5 το ποτήρι, αλλά και από απίθανα κοκτέιλ από τη mixologist Μυρσίνη Σπανέλη.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Scroll to top icon