Στο μοντέρνο εστιατόριο Abovo στο Κεφαλάρι, ο «top chef» Μιχάλης Νουρλόγλου, μετά από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα, ετοίμασε το νέο μενού με βάση, όπως πάντα, διαλεχτές εποχικές πρώτες ύλες από όλη την Ελλάδα. Η καινοτομία είναι ότι για πρώτη φορά στο Abovo, μαζί με το νέο μενού, παρουσιάζεται κι ένα μενού degustation 8 πιάτων και επιδορπίων με 30 ευρώ. Η εξαιρετική κουζίνα συνοδεύεται και από πλούσια λίστα κρασιών με ωραίες επιλογές, που ξεκινούν από €5 το ποτήρι, αλλά και από απίθανα κοκτέιλ από τη mixologist Μυρσίνη Σπανέλη.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Rakkan Restaurant & Bar: Γεύσεις και μυρωδιές της θάλασσας στο κέντρο της Αθήνας
Νέες προσθήκες στην ομάδα, στις γεύσεις και στην αισθητική δημιουργούν μια νέα ανανεωμένη εικόνα που αλλάζει τα δεδομένα.
| The LiFO team
Fogg: Ένα pop-up restaurant με το πιο δημιουργικό μενού και πανοραμική θέα στην Αθήνα
Κάτι νέο έρχεται στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας και όχι, δεν ήρθε για να μείνει!
| The LiFO team
Το Supper Club του Mona επιστρέφει με νέο πρόγραμμα pop-up γαστρονομικών εκδηλώσεων στο Μοναστηράκι
Το επιμελημένο πρόγραμμα δείπνων θα πραγματοποιηθεί σε πέντε ημερομηνίες από Σεπτέμβριο μέχρι Νοέμβριο με περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, τόσο για το κοινό όσο και για τα μέλη του House of Shila.
| The LiFO team
Lygaria Farm & Kitchen: Ένα διαφορετικό, βιώσιμο εστιατόριο στην Κέα με γνώμονα την φύση
Με επικεφαλής τον chef Uriel Eshet που πιστεύει ακράδαντα ότι το απλό φαγητό μπορεί να είναι εκπληκτικό
| The LiFO team
Prac·sitele: Νέα άφιξη απο την Ιταλία με αγάπη
Η ιταλική φινέτσα προσγειώθηκε στην οδό Πραξιτέλους και μας υποδέχεται σε ένα καταπράσινο περιβάλλον.
| The LiFO team
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού