Το εστιατόριο ανανεώνει το μενού του και προτείνει καινούργια πιάτα με εξαιρετικές γεύσεις ελληνικής δημιουργικής κουζίνας. Το μοσχαρίσιο κότσι με τραχανά και το γουρουνόπουλο με τα φρέσκα μανιτάρια είναι μόνο δύο από αυτά. Το Αθήρι έχει ξεκινήσει μια καινούργια καμπάνια, προσφέροντας ένα δωρεάν ποτό στο μπαρ Belafonte στους πελάτες που επιλέγουν το εστιατόριο για να φάνε τις καθημερινές. Τις επόμενες εβδομάδες το Αθήρι ετοιμάζει και νέες εκπλήξεις!

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
ΤΣΕΚ ΒΑΓΙΑΣ στην Καλαμάτα: “Αληθινό φαΐ χωρίς δηθενιά”  

«Αληθινό φαΐ χωρίς δηθενιά» στην Καλαμάτα  

Αγλαϊα Κρεμέζη |
Scroll to top icon