Εντυπωσιακός, μοντέρνος χώρος σ’ ένα παραδοσιακό νεοκλασικό στην ανεβασμένη γειτονιά του Κεραμεικού. Άψογα εκτελεσμένες γκουρμέ προτάσεις σε γνωστές μας παραδοσιακές συνταγές. Τώρα μπορούμε να «τσιμπάμε» από πολλά μικρά πιατάκια σε μειωμένη τιμή. Δοκιμάστε γαλοπούλα ψητή με μαρμελάδα λεμόνι και πουρέ καρότο και μοσχαράκι λεμονάτο μαγειρεμένο σε τζίντζερ και λεμονόχορτο με ζοχούς. Από Πέμπτη ως Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Νίκη Μηταρέα |
Scroll to top icon