Από το 1920 μέχρι σήμερα, αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα και θρυλικά στέκια της Ελλάδας ολόκληρης. Προσωπικότητες από όλο τον κόσμο τον έχουν επισκεφτεί και έχουν γευτεί τη μερακλίδικη, αυθεντικά ελληνική κουζίνα του. Η τελευταία γενιά της οικογένειας δημιούργησε ένα νέο, ελαφρώς πιο μοντέρνο, διακοσμητικά και γευστικά, χώρο. Το μενού του μυρίζει... θάλασσα. Λευκή ταραμοσαλάτα, χταποδάκι, τάρτες λαχανικών και ψητά ψάρια. Όλα δένουν αρμονικά... και νόστιμα!

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Scroll to top icon