Αν και βρίσκεται πλέον στα χέρια της τρίτης γενιάς, ο «Βυρίνης» έχει ανακαινιστεί πλήρως και συνδυάζει αρμονικά το νέο στοιχείο με την παράδοση. Οι νεαροί και πάντα χαμογελαστοί σερβιτόροι του στρώνουν τη λαδόκολλα και σερβίρουν γευστικότατα μαγειρευτά φαγητά και εξαιρετικά παϊδάκια. Η φιλοξενία είναι η βασική αρχή των ιδιοκτητών, που σε κάνουν να αισθάνεσαι κάτι περισσότερο από πελάτης τους. Στα συν η αυλή του και οι πολύ καλές τιμές του.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Ο μεζές για τις ρακές της Μεγάλης Εβδομάδας

Οι ρακές της Μεγάλης Εβδομάδας και οι μεζέδες τους

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon