Αν και βρίσκεται πλέον στα χέρια της τρίτης γενιάς, ο «Βυρίνης» έχει ανακαινιστεί πλήρως και συνδυάζει αρμονικά το νέο στοιχείο με την παράδοση. Οι νεαροί και πάντα χαμογελαστοί σερβιτόροι του στρώνουν τη λαδόκολλα και σερβίρουν γευστικότατα μαγειρευτά φαγητά και εξαιρετικά παϊδάκια. Η φιλοξενία είναι η βασική αρχή των ιδιοκτητών, που σε κάνουν να αισθάνεσαι κάτι περισσότερο από πελάτης τους. Στα συν η αυλή του και οι πολύ καλές τιμές του.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Πού και τι θα τρώμε και θα πίνουμε τους επόμενους μήνες στην Αθήνα

Πού και τι θα τρώμε και θα πίνουμε τους επόμενους μήνες στην Αθήνα

Ζωή Παρασίδη |
Scroll to top icon