Δάφνη

Ποιότητα που αντέχει στον χρόνο.

ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ, 24.10.2013 | 13:40

Ποιότητα που αντέχει στον χρόνο. Αν πεθύμησες κολοκυθόπιτα με κόκκινη κολοκύθα, που είναι τώρα στην εποχή της, με χειροποίητο τραγανό φύλλο, τότε θα πας κατευθείαν στο εστιατόριο Δάφνη. Κλασική αξία. Όταν η φράση αυτή κυριαρχεί στα εύσημά σου για ένα εστιατόριο, τότε σημαίνει ότι το έχεις δοκιμάσει αρκετές φορές και δεν σε έχει απογοητεύσει. Μιλάμε για σταθερή ποιότητα. Άλλωστε, η Αριστέα Βλάχου μαγειρεύει με την ψυχή της και τα φαγητά της μιλούν κατευθείαν στην καρδιά σου. Μοσχοβολιστά γεμιστά με ρύζι σπυρωτό και μελιτζάνες με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας και φέτα δίνουν το στίγμα της αληθινής νοστιμιάς.  Όλα όμορφα, νοικοκυρεμένα, με σπιτίσια ζεστασιά. Μπράβο, Αριστέα!

Μ. Αλεξάνδρου 86, Μπουρνάζι
210 5773721
 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βασίλης Οικονομίδης |
Scroll to top icon