Μια καθημερινή πολυτέλεια στο πιάτο μας. Το Ελαιών είναι όνομα και πράγμα, μιας και τα πιάτα του έχουν βάση το καλό βιολογικό ελαιόλαδο. Οι σεφ Γιάννης Γεωργιάδης και ο Κώστας Σμυρναίος δίνουν έμφαση στις πρώτες ύλες και σκοράρουν γευστικά. Δοκιμάστε: τις λαχταριστές τραγανές τηγανητές πατάτες, που δεν είναι κατεψυγμένες αλλά κομμένες στο χέρι και φαίνονται.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Αφέλια και χοιρινό με κολοκάσι, οι ανατολικότερες γεύσεις της απλόχωρης ελληνικότητας

Κολοκάσι με χοιρινό και Αφέλια: Η κυπριακή κουζίνα δεν μοιάζει καθόλου με την ελληνική

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon