Για ελληνική και μεσογειακή κουζίνα στο Αντάμα

Γνώριμες γεύσεις σε έναν ζεστό χώρο στο Παλαιό Φάληρο.

27.11.2018 | 15:18
Για ελληνική και μεσογειακή κουζίνα στο Αντάμα
Ζουμερό ψαρονέφρι με σπαγγέτι λαχανικών.

 

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν ο σεφ Πάρης Κολιάδης, με χρόνια εμπειρίας στα καλύτερα caterings της Αθήνας, και η σύζυγός του Λόρα Τομαρά αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν χώρο ζεστό και φιλόξενο που θα εκφράζει την αγάπη του σεφ για τη δημιουργία γευστικών φαγητών, ελληνικών και μεσογειακών, ικανών να ικανοποιήσουν και τον πλέον απαιτητικό.

 

Το μαγαζί αμέσως ξεχώρισε χάρη στις γεύσεις και την ποιότητα των πιάτων του. Στο μενού του θα βρεις υπέροχα ορεκτικά, όλα χειροποίητα, όπως τυροκαυτερή, μελιτζανοσαλάτα, ρολάκια παστουρμά και τυροπιτάκια.

 

Για ελληνική και μεσογειακή κουζίνα στο Αντάμα
Το μαγαζί αμέσως ξεχώρισε χάρη στις γεύσεις και την ποιότητα των πιάτων του.

 

Από κυρίως πιάτα, οι γνώστες θα σου προτείνουν σίγουρα το φιλέτο κοτόπουλο. Ακολουθούν λαχταριστά κεφτεδάκια με όλα τους τα αρώματα, ενώ δεν πρέπει να αμελήσεις να δοκιμάσεις και το πιο ιδιαίτερο πιάτο του μαγαζιού, το ζουμερό ψαρονέφρι με τα σπαγγέτι λαχανικών, το οποίο, μαζί με το ριζότο μανιταριών, είναι από τις μεγάλες σπεσιαλιτέ του μαγαζιού.

 

Το μενού του Αντάμα συμπληρώνουν τα πιάτα ημέρας που εναλλάσσονται καθημερινά, ενώ φέτος προστέθηκαν στον κατάλογο και ένα φοβερό ριζότο και κριθαρώτο γαρίδας.

 

Για ελληνική και μεσογειακή κουζίνα στο Αντάμα
Κριθαρώτο γαρίδας.

 

Extra Tip: Στο Αντάμα, πέρα από τα πιάτα του καταλόγου, μπορείς να ζητήσεις, κατόπιν συνεννόησης μία με δύο ημέρες νωρίτερα, να σου ετοιμάσουν ό,τι τραβάει η όρεξή σου.

 

Αντάμα: Μίνωος 16, Παλαιό Φάληρο, 210 9824441, https://www.pameantama.com/, FB: Αντάμα

Μίνωος 16, Παλαιό Φάληρο
210 9824441
 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Η Στοά Αρσακείου μεταμορφώνεται σε ένα διαφορετικό food hall

Η Στοά Αρσακείου μεταμορφώνεται σε ένα διαφορετικό food hall

Ζωή Παρασίδη |
Scroll to top icon