Στην καρδιά των Εξαρχείων ανοίγει η όρεξη για φαγητό και τ’ απολαυστικά πιάτα έχουν την τιμητική τους. Η αυλή του Γιάντες σφύζει από χαμογελαστό κόσμο, ενώ οι μυρωδιές από την κουζίνα προϊδεάζουν για το πάρτι που θ’ ακολουθήσει στον ουρανίσκο. Εντυπωσιακό μενού με βιολογικά προϊόντα κι έμφαση στις πρώτες ύλες αλλά και μια μεγάλη γκάμα σε ετικέτες κρασιών. Ανοιχτό από νωρίς το μεσημέρι, στις πιο προσιτές τιμές.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Μνήμες ελιάς από το παρελθόν και το μέλλον

Μνήμες ελιάς: Από τους πρώτους τροφοσυλλέκτες μέχρι τον Ελ Γκρέκο και τον Ελύτη

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon