Στην καρδιά των Εξαρχείων ανοίγει η όρεξη για φαγητό και τ’ απολαυστικά πιάτα έχουν την τιμητική τους. Η αυλή του Γιάντες σφύζει από χαμογελαστό κόσμο, ενώ οι μυρωδιές από την κουζίνα προϊδεάζουν για το πάρτι που θ’ ακολουθήσει στον ουρανίσκο. Εντυπωσιακό μενού με βιολογικά προϊόντα κι έμφαση στις πρώτες ύλες αλλά και μια μεγάλη γκάμα σε ετικέτες κρασιών. Ανοιχτό από νωρίς το μεσημέρι, στις πιο προσιτές τιμές.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Εστέτ: Πώς ένα μικρό καφέ έγινε η πιο χοτ άφιξη της Θεσσαλονίκης    

Εστέτ: Πώς ένα μικρό καφέ έγινε η πιο χοτ άφιξη της Θεσσαλονίκης    

Ζωή Παρασίδη |
Scroll to top icon