Η ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΡΗΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ, 14.12.2011 | 14:30

Γεύσεις με βάση το ψητό κρέας (το σουβλάκι έχει την τιμητική του) αλλά και μαγειρευτά και θαλασσινά έχουν καταστήσει την Πίτα της Κάππαρης αγαπημένο προορισμό για όσους θέλουν γρήγορο και νόστιμο φαγητό. Τα βαζάκια με την κάππαρη δίνουν το στίγμα στον λιτό και όμορφο χώρο, που αναδίδει τη χαλαρή αίσθηση της «γειτονιάς».

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Πού και τι θα τρώμε και θα πίνουμε τους επόμενους μήνες στην Αθήνα

Πού και τι θα τρώμε και θα πίνουμε τους επόμενους μήνες στην Αθήνα

Ζωή Παρασίδη |
Scroll to top icon