Ιδιαίτερα και νοστιμότατα πιάτα μας επιφυλάσσει για τη Σαρακοστή η Ιθάκη, ειδικά για τους φίλους που αγαπούν τα θαλασσινά. Ο βραβευμένος σεφ Christophe Clessienne δημιουργεί μοντέρνες μεσογειακές γεύσεις με φρέσκα υλικά. Τα πιάτα συνοδεύονται με κρασί της αρεσκείας μας, που διαλέγουμε από τις 200 ετικέτες της κάβας της. Δοκιμάστε οπωσδήποτε μυδοπίλαφο.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βασίλης Οικονομίδης |
Scroll to top icon