Θα μπορούσες να το πεις και «ελληνικό μπιστρό», με κλασικούς ελληνικούς μεζέδες μέχρι φαγητά κατσαρόλας, φούρνου και ψητά να σερβίρονται από το μεσημέρι ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Η αυθεντική, παρεΐστική και χωρίς φανφάρες ατμόσφαιρα που κυριαρχεί στον χώρο έχει ιστορία δεκαετιών κι έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το enfant gate της Αθήνας. Μεγάλη ποικιλία σε ετικέτες κρασιού αλλά και πολύ καλό χύμα.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βασίλης Οικονομίδης |
Scroll to top icon