Θα μπορούσες να το πεις και «ελληνικό μπιστρό», με κλασικούς ελληνικούς μεζέδες μέχρι φαγητά κατσαρόλας, φούρνου και ψητά να σερβίρονται από το μεσημέρι ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Η αυθεντική, παρεΐστική και χωρίς φανφάρες ατμόσφαιρα που κυριαρχεί στον χώρο έχει ιστορία δεκαετιών κι έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το enfant gate της Αθήνας. Μεγάλη ποικιλία σε ετικέτες κρασιού αλλά και πολύ καλό χύμα.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Νίκη Μηταρέα |
Scroll to top icon