Την Κάππαρη την προτιμάμε για την καλή παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, τη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρά της και τη δροσερή αυλή της για το καλοκαίρι. Νοστιμότατα μαγειρευτά αλλά και ψητά της ώρας και θαλασσινές γεύσεις που δεν μπορούμε να τους αντισταθούμε. Για την παρέα, εξάλλου, όσο μεγάλη και αν είναι, είναι το ιδανικότερο στέκι.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Νίκη Μηταρέα |
Scroll to top icon