Ταβέρνα με προσεγμένο look «από τα παλιά», που περιλαμβάνει λευκά τραπεζοκαθίσματα, κυπαρισσί παραθυρόφυλλα, φαναράκια και μεταλλικές γλάστρες στα περβάζια κ.λπ. Είναι στεγασμένη σε παλιά μονοκατοικία του 1938, που λειτουργούσε μέχρι πρότινος ως οινοπωλείο. Παραδοσιακή ελληνική και πολίτικη κουζίνα με καλοφτιαγμένους μεζέδες και χαλαρό, φιλικό περιβάλλον, με πολύ γρήγορο σέρβις. Δοκιμάστε ρεβίθια με ψητό λάχανο, ρεβιθοκεφτέδες, αμελέτητα, ισκεντέρ, μπριζόλα από αγριογούρουνο αλλά και θαλασσινούς μεζέδες. Τελειώστε το γεύμα σας με ψητή ρακή για τη χώνεψη.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Τα πιο νόστιμα vegan πιάτα που φτιάχνονται στην Αθήνα τώρα

Τα πιο νόστιμα vegan πιάτα που φτιάχνονται στην Αθήνα τώρα

Στεφανία Παπαδημητρίου |
Scroll to top icon