Εδώ κι επτά χρόνια το Κονάκι αποτελεί τον κορυφαίο προορισμό για ποιοτικό φαγητό στα νότια προάστια, όχι μόνο για το κλασικό σουβλάκι του αλλά και για τις έξι κατηγορίες σε μπριζόλες, πανσέτες, ψαρονέφρι, τα μπέργκερ, την ποικιλία σε σαλάτες καθώς και για την τυλιχτή τορτίγια και τα χειροποίητα, ζουμερά μπιφτέκια. Μην παραλείψετε να βρείτε τη δική σας θέση στον κήπο του, που είναι ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Νίκη Μηταρέα |
Scroll to top icon