Όμικρον
Εμπνευσμένο μενού με ιδιαίτερη και γεμάτη ταμπεραμέντο ταυτότητα σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας!
Το εστιατόριο Όμικρον του Ομίλου Καστελόριζο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Οι πραγματικοί γευσιγνώστες της πόλης το γνωρίζουν ήδη για την ξεχωριστή ελληνική και δημιουργική κουζίνα του με επιρροές από Κέρκυρα και Ισπανία, τόπους καταγωγής του βραβευμένου και ταλαντούχου σεφ του Μίλτου Αρμένη.
Το ίδιο το εστιατόριο, μάλιστα, συμπεριλήφθηκε από τα βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2018 στα 10 καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας και στα 55 καλύτερα της Ελλάδας.
Ο χώρος, εντυπωσιακός και διαμορφωμένος σε δύο επίπεδα, αποπνέει έναν αέρα πολυτέλειας και κομψότητας που στήνει το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσεις τις εκλεπτυσμένες γεύσεις του.
Πιάτα όπως η «αθηναϊκή», που ενισχύεται από την κερκυραϊκή προσθήκη του κουμκουάτ, το τσιγαρέλι με καλαμάρι, μυρωδάτα χόρτα, μυρωδικά και πικάντικη επίγευση κοκκινοπίπερου και ο αξεπέραστος κόκορας παστιτσάδα με μυρωδάτα κερκυραϊκά μπαχαρικά που κλείνονται μέσα σε αέρινα ντάμπλινγκ είναι οι λόγοι που το έχουν αναδείξει σε ένα από τα αγαπημένα εστιατόρια του αθηναϊκού κοινού.
Και αν οι παραδοσιακές γεύσεις, συνδυασμένες με τις ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις του Μίλτου Αρμένη, είναι το δυνατό χαρτί του Όμικρον, εξίσου καλά τα πάει και με πιο σύγχρονα πιάτα, με εξαιρετικές επιλογές που χαρίζουν σε όποιον τις επιλέξει μοναδικές εμπειρίες απόλαυσης.
Το χταπόδι καρπάτσιο με αγουρίδα, το εξαιρετικό ταρτάρ καραβίδας με εσπεριδοειδή και σορμπέ πορτοκάλι, είναι ενδεικτικά κάποιες από τις γευστικές προτάσεις που σε περιμένουν.
Η σούπα σοκολάτας με μαρέγκες και φρούτα, ο αποδομημένος μπακλαβάς σε στυλ παγωτού και η τάρτα λεμόνι είναι οι ιδανικές επιλογές που χαρίζουν στο γεύμα σου το πιο γλυκό φινάλε που θα μπορούσες να φανταστείς.
Τώρα τον Μάιο το μενού του Όμικρον ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με νέα πιάτα που θα ενθουσιάσουν το κοινό.
Δροσερές σαλάτες με φρούτα και θαλασσινά, κρητική σαλάτα με καρπούζι και φέτα, κερκυραϊκό μπουρδέτο με πανακότα φέτας, μυλοκόπι με ελαφρώς καυτερή σάλτσα και σοφρίτο με μάγουλο μοσχαρίσιο είναι μερικές από τις νέες προτάσεις του σεφ Μίλτου Αρμένη που υπόσχονται να μας χαρίσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία γευστικής απόλαυσης.
Όμικρον, Δρόσου 1 & Αίγλης, Κηφισιά, 210 6202475, omikronrestaurant.gr/, facebook, Instagram@omikron_restaurant