Για γευστικά ταξίδια στην Πόλη είναι το πιο αυθεντικό, αντιπροσωπευτικό και αγαπημένο πολίτικο στέκι της Αθήνας. Την 25η Μαρτίου είναι ανοικτό από το μεσημέρι με όλες τις ασυναγώνιστες νοστιμιές του αλλά και μπακαλιάρο σκορδαλιά, λαβράκι μπουγλαμά και γαρίδες Βοσπόρου. Και αμέσως μετά το Πάσχα μας περιμένουν τα ανοιξιάτικα πιάτα του με πολλές σαλάτες και φρέσκα ψάρια.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Νίκη Μηταρέα |
Scroll to top icon