Από τον πατέρα στον γιο και τώρα στα εγγόνια του μεγάλου μάγειρα Παντελή, ο οποίος το 1900 διατηρούσε το διασημότερο εστιατόριο στην Κων/πολη. αΗ νέα γενιά αγκαλιάζει με αγάπη και φροντίδα την εκλεκτή κληρονομιά και συνεχίζει στον δρόμο της γευστικής απόλαυσης. Η διακόσμηση αναδίδει πολίτικο άρωμα, με τη θολωτή σάλα και άλλα στοιχεία του ιστορικού κτιρίου στην Κων/πολη. Τα πιάτα είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτικά.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βασίλης Οικονομίδης |
Scroll to top icon