Η Πιπεριά είναι ένα από τα εστιατόρια εκείνα που... αποφασίζουν μόνα τους της μοίρα τους. Αν και άνοιξε αρχικά ως μεζεδοπωλείο, εξελίχθηκε γρήγορα, με οδηγό τις προτιμήσεις των πελατών τελικά, σε μια μοντέρνα ταβέρνα θαλασσινών. Μπορεί το όνομα να είναι... πικάντικο, η διακόσμηση όμως είναι νεανική και φρέσκια. Η κουζίνα, τώρα, επιμένει θάλασσα. Ελληνικοί μεζέδες και πιάτα, με αρκετά δημιουργικά όμως πειράγματα, μια αξιοπρεπής λίστα κρασιών, αλλά και καλό χύμα, και φυσικά το απαραίτητο για τα θαλασσινά ουζάκι. Τι καλύτερο;

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βασίλης Οικονομίδης |
Scroll to top icon