Ένα γαλλικό μπιστρό στην καρδιά του Μεταξουργείου κάνει τη διαφορά στον γευστικό χάρτη της περιοχής αλλά και του ευρύτερου κέντρου. Ισορροπημένοι γευστικοί συνδυασμοί και ενημερωμένη κάβα αποτελούν τον συνδυασμό που το κάνουν να ξεχωρίζει. Ο χώρος του είναι μικρός, λιτός και cozy, απόλυτα εναρμονισμένος με τις γεύσεις που σερβίρει ο σεφ και ιδιοκτήτης Γιώργος Ηλιού.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βασίλης Οικονομίδης |
Scroll to top icon