Ο ιδιοκτήτης και σεφ Γιώργος Ηλιού, με σπουδές και θητεία σε μεγάλα εστιατόρια του Παρισιού, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα γαλλικό μπιστρό με τα όλα του στο κέντρο της Αθήνας. Το περιβάλλον ενδείκνυται για κουβέντα, οι γαλλικές (και όχι μόνο) γεύσεις του είναι φοβερές και η cozy ατμόσφαιρα, η χαλαρή μουσική υπόκρουση κι η ενημερωμένη κάβα συνθέτουν ένα σκηνικό που κάνει τη διαφορά στον γευστικό χάρτη της περιοχής αλλά και του ευρύτερου κέντρου.   

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Νίκη Μηταρέα |
Scroll to top icon