Poseidon’s Roof Garden

Ζήστε την μαγεία των εορτών!

LIFOTEAM, 11.12.2012 | 17:17

Απολαύστε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς τις εμπνευσμένες δημιουργίες των Chef του ξενοδοχείου Poseidon σε ένα από τα ωραιότερα Roof Garden's της πόλης με φόντο την Μαρίνα Αλίμου, την φωτισμένη ακτή της Καστέλας και μουσική σε ένα γιορτινό ταξίδεμα...

Πλούσιο Εορταστικό Μενού με μυρωδιές & αρώματα σε ένα πάντρεμα γεύσεων που θα σας συνεπάρουν, εκλεπτυσμένη αισθητική και παρουσίαση που θα ευχαριστήσουν απόλυτα τις γαστριμαργικές απαιτήσεις, ενθουσιάζοντας εσάς και την συντροφιά σας.
€ 45,00 Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

*Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν όλους τους φόρους και είναι ανά άτομο.
40% έκπτωση σε παιδιά από 4 έως 12 ετών

www.poseidonhotel.com.gr

http://www.facebook.com/poseidonhotefaliro

 

 

New Year's Eve Menu_Poseidon hotel

 

Ροζέτες καπνιστού Σολομού σε παραδοσιακή τηγανίτα με κρέμα κόκκινο χαβιάρι

Rosettes of Smoked Salmon on a traditional pancake with cream of red Caviar

Φιλέτο πάπιας με μέλι και σάλτσα εσπεριδοειδών

Filet of Duck with Honey and Citrus sauce

***

 

Πέρλες Ροδιού σε φρέσκη σαλάτα Ρόκας & μαρουλιού, νιφάδες παρμεζάνας, κύβους πορτοκαλιού, και κρέμα  μπαλσάμικου

Pearls of Pomegranate on a fresh Rocket & Lettuce leaves, Parmesan flakes, Orange dices and Balsamico cream

***

 

Sorbetεορταστικό

FestiveSorbet

***

 

Μενταγιόν από μοσχαρίσια φιλετάκια γάλακτος, λαζάνια λαχανικών, κάστανα γλασέ και ριζότο με αμύγδαλα, κουκουνάρι και σουσάμι

Medallions of suckling Veal Fillets, Vegetable Lasagna, glazed Chestnuts and Risotto with Almonds, Pine Nuts & Sesame

***

 

Tούρτα τρούφας με μους σοκολάτας, κουλί φράουλας & άρωμα φρέσκου Δυόσμου

Chocolate Truffle Cake with Strawberry Coullis & fresh Spearmint aroma

***

 

Βασιλόπιτα

Vassilopita, News Year's Eve Traditional Cake

 

*Τιμή  €45,00 κατ' άτομο συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων φόρων

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Η Στοά Αρσακείου μεταμορφώνεται σε ένα διαφορετικό food hall

Η Στοά Αρσακείου μεταμορφώνεται σε ένα διαφορετικό food hall

Ζωή Παρασίδη |
Scroll to top icon