PROSOPA

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΑΦΝΗ ΣΕΡΠΑΝΟΥ, 28.6.2007 | 00:00

Τι γίνεται εδώ; Ένα μοντέρνο εστιατόριο με προσεγμένη αισθητική που περιλαμβάνει πρωτότυπα φωτιστικά και εντυπωσιακούς πίνακες. Η κουζίνα είναι μεσογειακή και από πιάτα ξεχωρίζουν οι ταλιατέλες μανιταριού με κρέμα παρμεζάνας, τα αραβικά πιτάκια με λιαστή ντομάτα και μπουκιές κοτόπουλου και το φιλέτο μοσχαριού με σαφράν. Για το τέλος δοκιμάστε το δροσερό παγωτό πεπόνι, την τούρτα λευκής σοκολάτας με φράουλες ή το διάσημο μπανόφι. Η μουσική είναι κυρίως lounge με κάποιες ελάχιστες ελληνικές σφήνες. Κοινό καλλιτεχνικό, αλλά και εξερευνητές κάθε ηλικίας.

Πρόσεξε αυτό: Τα Prosopa είναι από τα πρώτα εστιατόρια που έβγαλαν τραπεζάκια έξω στο Γκάζι. Μία ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση του καύσωνα.

Πότε: Δευτέρα-Κυριακή 20.00-02.30. Ενδείκνυνται κρατήσεις για Παρασκευή-Σάββατο. Το καλοκαίρι το κατάστημα θα κλείσει για μία εβδομάδα τον Αύγουστο.

Τιμές: €25-€30 το άτομο, χωρίς κρασί.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Νίκη Μηταρέα |
Scroll to top icon