Το Ριφιφί, ένας χώρος στην καρδιά των Εξαρχείων με προσοχή στη λεπτομέρεια, κερδίζει τις εντυπώσεις με την ανεπιτήδευτη απλότητά του. Τα πιάτα της ελληνικής κουζίνας του αναδίδουν γνώριμες κι αγαπημένες μυρωδιές, ενώ η φιλική ατμόσφαιρα σε χαλαρώνει στη στιγμή. Κάθε Πέμπτη του Μαρτίου το Ριφιφί μεταμορφώνεται σε μπαρ, με ζωντανή τζαζ μουσική από γνωστά συγκροτήματα του χώρου.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Νίκη Μηταρέα |
Scroll to top icon