Σε ένα πολύχρωμο σκηνικό, πλάι στην αυλή του Αγ. Σώστη, μαμά και κόρη «Κάτι Μαγειρεύουν». Ανακατεύουν μυρωδιές και γεύσεις Σίφνου, προσθέτουν όρεξη, σβήνουν με κέφι και σερβίρουν. Το όνομά του το πήρε από την παραλία Σεράλια του όμορφου νησιού, ενώ η κουζίνα σερβίρει τοπικές συνταγές, όπως το μαστέλο (αρνάκι γάλακτος με κρασί και άνιθο), τη ρεβυθάδα, και άλλα πολλά παραδοσιακά πιάτα. Το μενού δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά, αλλά δημιουργεί μία ποικιλία πιάτων ελληνικής κουζίνας, που μπορεί να ικανοποιήσει αυτούς που επιδιώκουν το ξεχωριστό στην Αθήνα, μιας και το εστιατόριο φροντίζει να προμηθεύεται συχνά ψάρια από τη Σίφνο και κρέατα πολύ καλής ποιότητας.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Scroll to top icon