Ένα καλαίσθητο τσιπουράδικο ανάμεσα στα καφέ του πεζόδρομου κάνει τη διαφορά στην περιοχή. Σε μια παλιά μονοκατοικία, το Σουρωδείον μάς μεταφέρει την αίσθηση του σπιτικού και οικείου. Προσφέρει γευστικές επιλογές που κεντρίζουν τον ουρανίσκο και περιλαμβάνουν μοναδικούς συνδυασμούς, όπως το κανταΐφι τυριών με πάστα λιαστής ντομάτας και το κοτόπουλο με μέλι και θυμάρι. Άρωμα ελληνικής κουζίνας με πινελιές δημιουργικής έμπνευσης.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βασίλης Οικονομίδης |
Scroll to top icon