Στο Ψαροχώρι, οι απλές, καθαρές γεύσεις βρίσκονται στο επίκεντρο

Εξαιρετικές πρώτες ύλες και ένας λιτός κατάλογος που δεν κουράζει

16.4.2019 | 15:27
Στο Ψαροχώρι, οι απλές, καθαρές γεύσεις βρίσκονται στο επίκεντρο
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Στο Ψαροχώρι, η απλότητα βρίσκεται στο κέντρο της φιλοσοφίας του, γιατί εκείνο που μετράει τελικά είναι η ουσία των γεύσεων.

 

Οι εξαιρετικές πρώτες ύλες γίνονται βάση για συνταγές που παρουσιάζονται σε έναν λιτό κατάλογο, ο οποίος δεν σε κουράζει με την περιγραφή των υλικών και σε πείσμα των καιρών προτείνει πιάτα τα οποία απλώς είναι εξαιρετικά σε γεύση.

 

Ο πλούτος της θάλασσας αποτυπώνεται σε μια σειρά από προτάσεις που δημιουργούν φανατικούς οπαδούς. Γιατί στο Ψαροχώρι κάθε πιάτο έχει το δικό του κοινό που επιστρέφει ξανά και ξανά για να απολαύσει γευστικά ψάρια και θαλασσινά, έτσι όπως δεν τα έχει γευτεί αλλού.

 

Στο Ψαροχώρι, οι απλές, καθαρές γεύσεις βρίσκονται στο επίκεντρο
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Η ψαρόσουπα ξεδιπλώνει στο πιάτο σου όλα τα υλικά της, το φρικασέ με φιλέτο σφυρίδας είναι μια μαγειρευτή έκπληξη, το γιουβέτσι με μύδια προκαλεί με το άρωμα και τον συνδυασμό των υλικών, ενώ στις επιλογές που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις είναι το ψάρι σε κρούστα αλατιού που φλαμπάρεται μπροστά σου για να αποκαλύψει έναν γευστικό θησαυρό που έχει όλη τη φρεσκάδα της θάλασσας.

 

Στο Ψαροχώρι, οι απλές, καθαρές γεύσεις βρίσκονται στο επίκεντρο
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Αν, μάλιστα, ρωτήσεις τους ιδιοκτήτες, θα σου προτείνουν την απλή και ταπεινή φάβα που θα σε γυρίσει πίσω στη μαμαδίστικη κουζίνα της ελληνικής παράδοσης.

 

Μέσα σε ένα ολόλευκο περιβάλλον χωρίς περιττές φλυαρίες που σου επιτρέπει να μοιραστείς με την παρέα σου αυτήν την εμπειρία, το Ψαροχώρι προτείνει καθημερινά πιάτα ημέρας αλλά και εξαιρετικό χύμα κρασί για να συνοδεύσεις τις θαλασσινές γεύσεις.

 

Στο Ψαροχώρι, οι απλές, καθαρές γεύσεις βρίσκονται στο επίκεντρο
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Ψαροχώρι, Τσόχα 21, Αθήνα, 210 6438691, FB: Ψαροχώρι, Instagram: psarochori

Τσόχα 21, Αθήνα
210 6438691
 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βασίλης Οικονομίδης |
Scroll to top icon