Talking Breads

Το πιο rock street food της πόλης

15.6.2018 | 13:08
Talking Breads
Δοκίμασε οπωσδήποτε τα υπέροχα burgers με χειροποίητο αληθινό μπριός και μπιφτέκι από φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά που ζυμώνεται καθημερινά.

 

Δεν πάει πολύς καιρός που ένα νέο στέκι έκανε την εμφάνισή του στην πόλη και άλλαξε για τα καλά τα δεδομένα στο street food. Το Talking Breads δημιουργήθηκε από τους Μανώλη Κωνιωτάκη, ιδιοκτήτη για 15 χρόνια του εστιατορίου Freud Oriental στο Κολωνάκι, και τον Χρήστο Τάχια, σεφ με διεθνή γαστρονομική εμπειρία.

 

Στόχος τους να δημιουργήσουν ένα φαγάδικο διαφορετικό απ' όσα έχουμε συνηθίσει και να συστήσουν στο αθηναϊκό κοινό το ποιοτικό street food.

 

Talking Breads
Extra Tip: Αν για κάποιον λόγο λαχτάρησες να φας κάποιες από τις δημιουργίες του Talking Breads, αλλά δεν προλαβαίνεις να πας ως εκεί, μη σκας, διαθέτει και delivery.

 

Πρωταγωνιστής του Talking Breads είναι τα ψωμιά που ζυμώνονται και ψήνονται καθημερινά από την ομάδα του, μπροστά στα μάτια σου! Εκεί θα βρεις λαχταριστό ψωμί βουτύρου για τα ζεστά σάντουιτς που γεμίζεται με κρέατα σούβλας ή μανιτάρια για τους vegetarians σε μοναδικές συνταγές και με σπιτική κέτσαπ που τα απογειώνει.

 

Δοκίμασε οπωσδήποτε τα υπέροχα burgers με χειροποίητο αληθινό μπριός και μπιφτέκι από φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά που ζυμώνεται καθημερινά.

 

Talking Breads
Πρωταγωνιστής του Talking Breads είναι τα ψωμιά που ζυμώνονται και ψήνονται καθημερινά από την ομάδα του, μπροστά στα μάτια σου!

 

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στις απίθανες ρολαριστές πίτσες τους, εμπνευσμένες από τις καντίνες της νότιας Ιταλίας, με χειροποίητο ζυμάρι και τέλεια γέμιση. Φυσικά, από το μενού δεν λείπουν και οι φρέσκες τηγανητές πατάτες με τη φλούδα τους, καθώς και οι δροσερές σπιτικές σαλάτες.

 

Αν, πάλι, θέλεις πιο γλυκές γεύσεις, τότε διάλεξε λαχταριστή πίτσα με μήλο, κρέμα, σταφίδες και σάλτσα καραμέλας, σοκολατένια μους ή γλυκά burgers.

 

Talking Breads, Σπύρου Τρικούπη 11 & Στουρνάρη, Εξάρχεια, 211 1839731, facebook

Σπύρου Τρικούπη 11 & Στουρνάρη, Εξάρχεια
211 1839731
 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βασίλης Οικονομίδης |
Scroll to top icon