Simply the best

Μπέργκερ υψηλής ποιότητας.

ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ, 8.12.2010 | 18:41

Δύσκολο να αντισταθείς στην πληθωρικότητα ενός μπέργκερ που θα απολαύσεις βουλιμικά, θέλοντας να καταλαγιάσεις την πείνα σου. Και μπροστά σε ένα Βurger Godfather των Simply Burgers υποκύπτεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι το διάσημο πλέον μπέργκερ της αλυσίδας, με τους φανατικούς οπαδούς που ορκίζονται στο όνομα αλλά και την γεύση του. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, αφού το ζουμερό πληθωρικό μπιφτέκι του από φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά ψήνεται στη σχάρα τη στιγμή που το ζητάς και ενισχύεται με μανιτάρια σοτέ, διπλό τυρί και λαχταριστό μπέικον. Σε τέτοια γευστική αμαρτία υποκλίνεσαι και την ολοκληρώνεις με τις συνοδευτικές πατάτες county style, που τις βουτάς ηδονικά σε σος κρεολέ.

Γεύση σπιτική, που δίνει τον πρώτο λόγο στις καλές φρέσκες ύλες που ανακαλύπτεις με την πρώτη μπουκιά. Εμμονή στην ποιότητα. Αυτό είναι το διαβατήριο που κρατά στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων την αλυσίδα των Simply Burgers, τις οποίες λάνσαραν τα αδέλφια Μπράιαν και Άρης Κάρεϊ από την Καλιφόρνια, με την ελληνική καταγωγή. Κατάφεραν το χόμπι τους για καλό φαγητό να το εξελίξουν σε επάγγελμα. «Στην κουζίνα μας η άριστη ποιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη αξία», ισχυρίζονται. Η επιτυχία τους μεταφράζεται σήμερα σε 18 μαγαζιά όμορφα διακοσμημένα, με μοντέρνα αισθητική σε πορτοκαλί αποχρώσεις, μαύρα τραπέζια και πάγκους που ενισχύουν την παρεΐστικη διάθεση και γρήγορο κι ευγενικό σέρβις.

Εκτιμώ και τη φροντισμένη συσκευασία όταν παραγγέλνω για το σπίτι. Το ανακυκλώσιμο χαρτί αλλά και ο πλαστικός περιέκτης της αγαπημένης μου φρεσκοκομμένης σαλάτας Malibu είναι καλής ποιότητας και βρίσκει μόνιμη θέση στο ντουλάπι μου.

Για τους εραστές της πικάντικης γεύσης, το μπέργκερ El Diablo, με διπλό τυρί έμενταλ, μανιτάρια σοτέ και καυτερό hot pepper relish και σος Tabasco, μπορεί να ενισχυθεί με πιπεριές jalapenos, δικαιώνοντας πλήρως το όνομά του. Εξαιρετικά είναι και τα κυρίως πιάτα όπως το Steak, κόντρα φιλέτο μοσχαριού, μαριναρισμένο για τουλάχιστον 24 ώρες σε κρασί ποικιλίας Merlot, κονιάκ, σάλτσα σόγιας και μέλι, ψημένο στη σχάρα, αλλά και το χορταστικό φιλέτο σολομού που μαρινάρεται σε σάλτσα σόγιας και τζίντζερ, ψήνεται αριστοτεχνικά στη σχάρα και συνοδεύεται με σος Wasabi. Από τα ορεκτικά ξεχωρίζω τα τραγανά φιλετάκια κοτόπουλου που βαπτίζονται σε ειδικό γευστικό μείγμα πανέ και σερβίρονται με σος κρεολέ. Τρώγονται με τα χέρια σαν στραγάλια.

Στα Simply Burgers υπάρχει συγκεκριμένη φιλοσοφία. Φρέσκια, καλής ποιότητας πρώτη ύλη, φιλική και άμεση εξυπηρέτηση, μενού ορεκτικό και τιμές που σου ανοίγουν την όρεξη.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βασίλης Οικονομίδης |
Scroll to top icon