Prosopa: Μεσογειακή κουζίνα σε καταπράσινο σκηνικό
Φρέσκα ραβιόλια γεμισμένα με μανιτάρια, Ιμπέρικο καρέ με πουρέ πατάτας και θυμάρι και για κλείσιμο το εξαιρετικό μπανόφι είναι κάποιες από τις προτάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις.
Με έμπνευση που έρχεται από τη μεσογειακή κουζίνα, επηρεασμένη από τις μαγειρικές παραδόσεις όλου του κόσμου, τα Prosopa παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο μενού που επιμελείται ο Γιάννη Γκούμας, ενώ ταυτόχρονα σε υποδέχονται σε μια ατμόσφαιρα φιλική και ζεστή που σου δημιουργεί οικειότητα από την πρώτη στιγμή.
Φρέσκα ραβιόλια γεμισμένα με μανιτάρια, Ιμπέρικο καρέ με πουρέ πατάτας και θυμάρι και για κλείσιμο το εξαιρετικό μπανόφι είναι κάποιες από τις προτάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις.
Στη συνοδεία των γεύσεων θα βρεις μια εκλεκτή λίστα κρασιών που μπορείς να απολαύσεις και σε ποτήρι, ενώ σύντομα τα Prosopa θα παρουσιάσουν τη νέα κάρτα με επιλογές από τον ελληνικό και ξένο αμπελώνα.
Οι πρώτες ύλες καταφθάνουν από διάφορα μέρη της Ελλάδας, το λάδι και το μέλι από την Κρήτη, το τυρί από τη Νάξο και το νεροβούβαλο από τη Λίμνη Κερκίνης, αλλά και από το εξωτερικό και συνδυάζονται σε ένα γευστικό μενού.
Ο εξωτερικός χώρος με τα καταπράσινα φυτά είναι ιδανικό σκηνικό για να δοκιμάσεις τις γευστικές προτάσεις και τα cocktails.
Μεγάλου Βασιλείου 52, 210 3413433, www.prosopa.gr, FB: prosoparesto, Instagram: prosopa_restaurant