Υλικά1 κιλό κιμάς, κομμένος μία φορά1 μεγάλο κρεμμύδι1 πιπεριά κόκκινη3 σκελίδες σκόρδο2 μεσαίες ντομάτες, ώριμες5 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο1/2 κουτάκι μπύρα1/2 κουταλάκι κανέλα1 πρέζα ζάχαρηΑλάτι και πιπέριΠαρμεζάνα για τρίψιμοΕκτέλεσηΣε βαθύ τηγάνι ροδίστε ελαφρά το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδα. Προσθέστε την πιπεριά και τον κιμά και ανακατέψτε πολύ καλά για 8 περίπου λεπτά.Προσθέστε το αλάτι, την κανέλα και πιπέρι. Όταν ο κιμάς ροδίσει ρίξτε τη μπύρα.Με ανοιχτό καπάκι, αφήστε τον κιμά να πάρει αρώματα και την μπύρα να εξατμιστεί για 5-6 λεπτά.Πλύντε τις ντομάτες, ξεφλουδίστε τις και κόψτε τις σε χοντρά κομμάτια, μέσα στο τηγάνι και την ελάχιστη ζάχαρη. Ροδίστε για άλλα 5 λεπτά.Βράστε 2 ποτήρια νερό και ρίξτε τα στο τηγάνι.Σκεπάστε και αφήστε τον κιμά να βράσει για 2 ώρες.Ελέγξτε το νερό, ίσως χρειαστεί να προσθέσετε λίγο.Σερβίρετε τα μακαρόνια που έχετε επιλέξει σε βαθιά πιατέλα, ρίξτε τον κιμά από πάνω και άφθονη παρμεζάνα.
22.8.2018 | 22:31
Βαρεθηκα
Βαρεθηκα να τρωω καθε βδομαδα τα ιδια 5 φαγητα.Ειδικα αυτα τα μακαρόνια τα μισω πλεον. Βαρεθηκα να μου λενε όλοι εξω να τρωω. Γιατι δεν τρώω? ?? Αδυνατισες λενε. Νομοζουν κανω δίαιτα .Ε ισως δεν εχω να φαω. Σας περασε απο το μυαλο?
7