ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.2.2017 | 02:38

Έχετε σκεφτεί ποτέ

Γιατί όταν ένας άντρας τρώει χυλοπίτα από μία γυναίκα οι άλλοι φίλοι και γνωστοί του λένε να μη σε νοιάξει και αυτή είναι που έχασε, ώστε να το δει εγωιστικά αυτός και να πάρει τα πάνω του για να θεωρησει πως έχει μεγαλύτερη αξία από την κοπέλα που τον απέρριψε;Γιατί αγαπητοί μου ο αντρας αισθάνεται έτσι επειδή δε τον επέλεξε η γυναίκα. Φανταστείτε πως έχετε δύο παιδάκια. Το τριτο παιδάκι δε θέλει να παίξει και με τα δύο. Έτσι επιλέγει να παίξει με το πρωτο.Το δεύτερο παιδάκι αρχίζει και αισθάνεται παραπονεμένο που δε το παίζουν, δεν το επέλεξαν για παιχνίδι. Όπως στο σχολείο όταν δε σας έπαιρναν σε μία ομάδα και μένατε να ρίχνετε καλάθια σε μία άδεια μπασκέτα μόνοι.Το ίδιο ακριβώς πράγμα είναι και η απόρριψη από τη γυναίκα γιατί δε τον επέλεξε για σύντροφό ενώ ήθελε.Έτσι και το παιδάκι ήθελε πολύ να μπεί στην ομάδα αλλά του έδειξαν την πόρτα. Και οι φίλοι του λένε έλα δε πειράζει θα βρεις άλλη ομάδα καλύτερη μη σκας. Για να του ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση. Αυτή τη δύναμη έχει η γυναίκα. Και όσοι λένε πως η γυναίκα δεν επιλέγει απλά εθελοτυφλουν.
5
 
 
 
 
σχόλια
Από μία ηλικία και μετά, μάλλον δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που δεν έχεις κάνει... Θα σου πω πάντως κάτι ακόμη: δεν χρειάζεται να σε προσεγγίσει ως ''πέσιμο'' όπως το έχεις στο μυαλό σου. Μπορεί και έμμεσα να απορρίψεις μία γυναίκα όταν σου δείχνει ενδιαφέρον και εσύ τη γειώνεις.
Μα μήπως δε συμβαίνει κ το αντίστροφο ; Να γουστάρει μια κοπέλα κάποιον, αυτός δεν κ να της λένε οι φίλες πχ "άντε καλε που σκας για αυτόν, αυτός θα χάσει, σου αξίζει κάποιος καλύτερος" κλπ.!Ψιλομαπα νομιζω είναι αυτα..
Στην υπόθεση που κάνεις με τα δυο παιδάκια και το τρίτο, ο ρόλος του γονέα είναι να βοηθήσει το παιδί του όχι στο να μην στεναχωρηθεί (αυτό είναι αδύνατον άλλωστε) αλλά να νιώσει και να βιώσει τη ματαίωση.Να του πει πως όπως το ίδιο δεν θέλει να παίζει με όλους έτσι και αυτά τα παιδάκια θέλουν να παίξουν μόνα τους και ότι το παιδάκι θα βρει άλλους φίλους να ταιριάξει.Έτσι λοιπόν το παιδάκι ναι μεν θα κλάψει αλλά σιγά σιγά θα συνειδητοποιήσει το προφανές.Παρομοίως με το μπάσκετ και κάθε απόρριψη.Η γυναίκα δεν είναι τέρας.
Scroll to top icon