2014 μικρές ευχές από φανταστικούς ήρωες παραμυθιών

2014 μικρές ευχές από φανταστικούς ήρωες παραμυθιών Facebook Twitter
1

 

 

Μια φορά και έναν καιρό ζούσε ένας κύκλος που δεν αγαπούσε τον εαυτό του, ήθελε να είναι τρίγωνο. Όλα άλλαξαν όταν έσωσε από το περίεργο δέντρο της πόλης του το σκυλάκι του χωριού. Τα κατάφερε διότι ήταν το μόνο σχήμα που δεν είχε γωνίες με αποτέλεσμα να μην πληγώνει τα φύλλα του δέντρου που Φωνάζει. Από τότε έγινε ευτυχισμένος και αγαπούσε τον εαυτό του.

 

«Εύχομαι το 2014 να πιστέψετε στον εαυτό σας, να αγαπήσετε την αλήθεια σας και να προσπαθείτε πάντα για το καλύτερο ακόμη και αν παροδικά οι συνθήκες είναι εναντίον σας». Μια φορά και έναν καιρό υπήρχε ένα στολίδι που το όνειρο του ήταν να στολιστεί. Κανείς δεν το στόλισε παρά μόνο μετά από πολλές προσωπικές περιπέτειες που πέρασε, έγινε φίλος με ένα παιδάκι το οποίο αν και φτωχό, στόλισε το μικρό γκρι στολίδι στο μικρούλη του δέντρο.

 

«Εύχομαι το 2014 να πιστέψετε στην καλοσύνη των ανθρώπων, αγαπάτε και να αγαπιέστε. Μα κυρίως να μην χάνετε ποτέ την ελπιδα σας» Μια φορά και έναν καιρό ζούσε ένας νάνος ο οποίος αγαπούσε τις βιβλιοθήκες. Όσπου με πείσμα και επιμονή έφτιαξε την πιο μεγάλη βιβλιοθήκη για νάνους που την ζήλευαν ακόμη και οι πιο μορφωμένοι άνθρωποι.

 

«Εύχομαι το 2014 να φέρει μόρφωση και παιδεία γιατί χωρίς αυτά κανείς δεν έχει μέλλον, ούτε νάνος ούτε άνθρωπος.» Μια φορά και έναν καιρό ζούσε ένας Φεγγαράνθρωπος ο οποίος ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους βοηθούς του Αη Βασίλη. Ήταν συνέχεια καλοσυνάτος και πίστευε στην αγάπη των μικρών παιδιών.

«Εύχομαι το 2014 να διατηρήσετε το ζωντανό το μέσα παιδί, να το τρέφεται και να είστε περήφανο για αυτό, μα το κυριώτερο κάντε το παιδί να είναι περήφανο για εσάς τους ίδιους».

 

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας συγγραφέας που λάτρευε τα παραμύθια. Δεν τα διάβαζε ποτέ σε κανέναν παρά μόνο σε ένα μικρό αστέρι που είχαν πιάσει φιλίες.«Εύχομαι το 2014 να μας φέρει αγάπη, να μας μάθει να εξηγούμε και να σύγχωρούμε μα κυριώς να μάθουμε μην πτοούμαστε, να συνεχίζουμε και να πραγματοποιούμε τα ονειρά μας»

 

Υ.Γ. 2014 be kind. Τοαξίζουμε!

 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ