ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.5.2020 | 21:28

22 και χαμένη!

Δεν ξέρω τι θέλω από τη ζωή μου. Από τη μία αισθάνομαι τυχερή και ευγνώμον που έχω έναν άνθρωπο στη ζωή μου που μπορώ να μοιράζομαι τα πάντα παρά τις δυσκολίες και τις συχνές αποστάσεις που μας χωρίζουν και άλλες φορές θέλω τόσο πολύ να κάνω ένα restart, να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε διαφορετικές συνθήκες, να μείνω μόνη και γενικά να νιώσω το συναίσθημα ότι δεν εξαρτώμαι από κάποιον.
1
 
 
 
 
σχόλια
Γιατι σε κανει να νιωθεις οτι εξαρτασαι απο καποιον,το γεγονος οτι εχεις εναν ανθρωπο "στη ζωή σου που μπορεις να μοιράζεσαι τα πάντα παρά τις δυσκολίες και τις συχνές αποστάσεις που σας χωρίζουν",οπως ακριβως μας λες?Μηπως τελικα αυτο που εχεις ή αυτο που ζεις τελωσπαντων μαζι του οπως το ζεις στην παρουσα φαση λογω αποστασεων,σε απομακρυνει απο οσα εχεις μεσα σου ως "απωθημενα" και προφανως θελεις να δοκιμασεις τον εαυτο σου και αλλου?Μπορει ναι.Απλα να σκεφτεις τι θελεις τη δεδομενη στιγμη και τι εχεις.Τι σε καλυπτει.
Scroll to top icon