ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.6.2020 | 15:49

Σκατα όλα

Χθες καθόμουν στο πάρκο και οπως ήμουν μόνη μου ξαφνικά έρχετε ένας λίγο γεματος άντρας και μου λέει ότι είμαι πολύ όμορφη και ότι του αρέσω. Εγώ ευγενικά του είπα δεν ενδιαφέρομαι άλλα δεν έφευγε!! Εγώ ευγενικά παλι να λέω ότι δεν θέλω, αλλά παλι αυτός τίποτα δεν καταλάβαινε!! Τι να κάνω στο τέλος αναγκάστηκα να του πω ότι είμαι σε σχέση ενώ δεν είμαι. Το είπα απλά και μόνο για να φύγει. Τελικά έφυγε. Την άλλη μέρα βλέπω ότι είναι φίλος με ένα παιδί που όντως μου αρέσει και του αρέσω και έχει υπάρξει κάποιο φλερτ.... Και σκέφτομαι τώρα εγώ... άμα του πει να μην κάνει τίποτα μαζί μου γιατί "βρίσκομαι σε σχέση". Και πάνω που βρήκα κάποιον να μου αρέσει και να του αρέσω να φοβάμαι μήπως δεν γίνει τίποτα λογο μιας γκαντεμιάς... Τι να κάνω;;;;
7
 
 
 
 
σχόλια
Τουλάχιστον έμαθες να μη λες αερολογίες για να ξεφορτώνεσαι τους φορτικούς;Σε τέτοιες περιπτώσεις επαναλαμβάνεις σταθερά το "ευχαριστώ, δεν ενδιαφέρομαι" με βλέμμα ενθουσιασμένου ψόφιου ροφού. Όποιος από τους δυο σας βαρεθεί πρώτος, φεύγει.
Προφανώς και να προχωρήσεις, και αν όλα πάνε καλά, θα δεις ότι δεν θα είναι τόσο σημαντικό το θέμα αυτό, λέγοντας του ότι το κάνεις όταν θες να απορρίψεις κάποιον.
Χρόνια πρίν που ήμουν πιό μικρή αλλα ισως το ίδιο ανόητη με τώρα, είχα το συστημα να λέω στους φίλους μου οτι ημουν με κάποιον (τον τάδε, υπαρκτό πρόσωπο και κρυφογκέι αλλα εκείνοι δεν το ήξεραν) για διάφορους λόγους να μη με "λυπούνται" που δεν ήμουν με σχέση και να μη με πρήζουν ουτε να μου γνωρίζουν ατομα που δεν είχα καμία πρόθεση να γνωρίσω. Σε ενα πάρτι το λοιπόν με πλησίασε κάποιος που μου άρεσε και μενα να μου πιάσει την κουβέντα, ξερετε, απ αυτούς που είναι και ανοιχτοί και ευγενικοί αλλα και αινιγματικοί ταυτοχρονα (σπάνια περίπτωση δηλαδή) και πετάχτηκε σαν δικανικό ελατήριο ο &$^%&^%@!` ο γκόμενος μιας απο τις κολλητές μου και είπε: - ο τάδε τί κάνει; και ο χαριτωμένος εγινε καπνός και εγω σκεφτηκα να καρφώσω το κλαδευτήρι στο αριστερό μάτι του 9*%#^^*^@! του κόμενου της φίλης. Αλλα κράτησα χαρακτήρα και ευχαρίστησα τον βισνού για το μάθημα να μην δινουμε λογαριασμό στο εξής σε κανενα που δεν τον αφορά. Βέβαια... αν αυτοί που μας αρέσανε τους αρέσαμε αρκετά και ηταν σε καλύτερη αυτοπεποιθησιακή κατάσταση δεν θα τους επηρρέαζαν αυτά. Λέω τωρα.
Scroll to top icon