ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.6.2020 | 13:33

Έχει ειπωθεί

ότι οι φίλοι είναι τα αδέρφια που επιλέγουμε.Εγώ κονόμησα και από τα δύο.
4
 
 
 
 
σχόλια
Να σου πω κατι?Καλοι και οι φιλοι οι εξαιρετικοι, καλα και τα αδερφια τα ωραια,αλλα στη ζωη σου αν δεν βρεις τον ανθρωπο σου,το λιμανι σου,το "εδω μενω", οχι οτι δεν υπαρχουν και ανθρωποι που περνανε και νιωθουν ωραια μονοι τους,αλλά η συντροφικοτητα ειναι παντα κατι άλλο.κατι πιο γεματο.Αυτο.Θελω να πω αν βρεις και τον ανθρωπο αυτο,τοτε κονομησες για τα καλα απο τη ζωη φιλε μου.Αν βρηκες και το νοημα της και απολαμβανεις τη ζωη και τους ανθρωπους της,τοτε κονομησες την πιο μεγαλη την κονόμα.Αυτη ειναι η γνωμη μου.
Αναρωτιεμαι, ρε συ Ελενα, εχεις βρει τον συντροφο σου? Εγω ετσι πιστευα, αλλα την εκανε μετα απο 14 χρονια και δεν μου σταθηκε κανεις φιλος - η αληθεια ειναι οτι δεν κλαφτηκα - , μονο τα αδερφια. Αν εχεις βρει το λιμανι σου, πραγματικα σε ζηλευω ( με την καλη εννοια).
Ελα μου Milo μου,εχω ζησει πολλα ακριβως οπως λεει και το τραγουδι https://www.youtube.com/watch?v=PEhfafqrIyo και ακριβως το "όσοι αγαπάνε δεν πεθαίνουνε", με κανει να συνεχιζω στην αναζητηση του λιμανιου,του ανθρωπου,της Ιθακης,οπως θελεις πες το.Κι εγω εζησα παρομοιο με αυτο που λες βεβαια δε μου πηρε 14 χρονια,ευτυχως για μενα δηλαδη,να απαλλαγω νωριτερα. Ευτυχως εχω κρατησει ανθρωπους μετρημενους στο ενα χερι και αξιζουν καλυτερα απο ολα τ αδερφια μαζι.Να εισαι καλα και να περνας καλα και ευχομαι να βρεις το λιμανι ή εστω να περνας καλα και αυτο απο μονο του αρκει.Απλα εχω περασει απο καποιες φασεις θα ελεγα που η ζωη η ιδια ηταν σαν να μου εκανε reject και επειδη βρηκα ενα ξεχασμενο εισητηριο στην τσεπη και ξαναγυρισα,εγω η τερμα ξεγραμμενη,θελω να βοηθαω και αλλους να σωθουν,ζωα,ανθρωπους δεν εχει σημασια.Αν εγω σωθηκα μπορουν και αλλοι.Αυτο ειναι το μοτο μου.
Εξαρταται τι φιλους και τι ειδους αδερφια θα σου ελεγα εγω.Γιατι υπαρχουν και αδερφια που δεν μιλανε ποτε τους.Αν τα καταφερες να βρεις φιλους τετοιους καλυτερους και απο αδερφια που λεει ο λογος και εχεις και αδερφια που εχεις μαζι τους μια πολυ καλη επικοινωνια-αλληλοβοηθεια,τοτε απο μενα εχεις πολλα μπραβο!
Scroll to top icon