ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2020 | 00:14

Δεν μου αρέσω

Δεν μου αρέσει καθόλου η εικόνα μου. Όταν άλλοι μιλούν άσχημα για την δική τους εικόνα, σπεύδω να τους εξηγήσω πόση ελάχιστη σημασία έχει η εξωτερική εμφάνιση, όμως, η ίδια πάντοτε κάνω αρνητικές σκέψεις όσον αφορά την δική μου εικόνα. Δεν μου αρέσει το σώμα μου, είμαι μόλις 1,60 και 59 με 60 κιλά. Μάλιστα έχασα 10 τον τελευταίο χρόνο για να φτάσω σε αυτά που ίσα ίσα προσεγγίζουν το φυσιολογικό βάρος αλλά πάλι νιώθω πολύ εύσωμη, ενώ μου φαίνεται αρκετά πεσμένο το στήθος μου. Δεν μου αρέσουν τα μαλλιά μου. Αν και πολύ μακριά, πράγμα που πάντοτε ήθελα, νομίζω πως φαίνονται πολύ ταλαιπωρημένα χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Θα προτιμούσα να ήταν απαλά, σκέφτομαι πως ίσως αν τα βάψω να γίνουν; Δεν μου αρέσουν τα ρούχα που φοράω συνήθως αλλά όσα ρούχα μου αρέσουν μου φαίνεται πως θα έκαναν να φαίνεται απαίσια το σώμα μου, γι αυτό πχ έχω να βάλω σορτσάκι από το γυμνάσιο και πλέον είμαι σχεδόν 21. Α όσο για μαγιό, η παραλία είναι 10 λεπτά μακριά από το σπίτι μου με το αυτοκίνητο, όμως, έχει να με δει για μπάνιο από όταν ήμουν δημοτικό. Να αγαπάτε ακόμα και την εξωτερική σας εμφάνιση, να μην είστε σαν κι εμένα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν μ'αρέσει το ένα,δεν μ'αρέσει το άλλο... υπάρχει κάτι που να σ'αρέσει; και εγω μένω κοντα σε παραλία(10 λεπτα με τα ποδια) και ξεπατώνομαι κάθε καλοκαίρι ακόμα και οταν βαριέμαι να πάω (λογω κούρασης),μολις πέσω στο νερό,φεύγουν όλα.Συμφωνω και εγω οτι η κολύμβηση ειναι η καλυτερη γυμναστικη αν και θεωρω οτι τα 60 κιλα που έχεις δεν ειναι πολλα,αλλα φυσιολογικα(γνώμη μου),όλα τα υπόλοιπα βελτιώνονται,όπως έγραψαν και πιο πάνω.Άντε και καλό Καλοκαίρι .Βούρ στη παραλία ,ναι; :)
Σου μιλάει συνομηλικη με τα ίδια προβλήματα, ίδιο ύψος, ψυχολογικά.Θα σου πω μερικά πράγματα που εφαρμόζω στον εαυτό μου και φαίνεται να έχουν αποτέλεσμα.1) Προσπάθησε να πίνεις πολύ νερό, 2 λίτρα την ημέρα.2) Κατέβασε από play store κάποια εφαρμογή με γυμναστική και ΞΕΚΙΝΑ. Όχι μόνο θα "σφίξεις" αλλά θα σου προσφέρει και κάποια χαρά την καθημερινότητά σου.3) Βρες τι σαμπουάν και conditioner είναι για τα μαλλιά σου. Το σαμπουάν να το βάζεις μόνο στο κεφάλι σου, το conditioner μόνο στις άκρες και θα τα ξεπλένεις με χλιαρό προς κρύο νερό. Κάνε και μάσκες, θα βοηθήσουν πολύ τη τρίχα.4) Κάνε μια μικρή αποταμίευση και ώρες ρούχα που κολακεύουν το σωματοτυπο σου (βρες το body type σου και ψάξε στο pinterest την ανάλογη σωστή ενδυμασία, ή ψάξουν περισσότερο με το kibbe test)5) Διάβαζε άρθρα για τη χαμηλή αυτοπεποίθηση και βλέπε βιντεακια στο youtube.6) Βάλε στο Spotify τραγούδια και χόρεψε! Θα νιώσεις με το καιρό άνετα με το σώμα σου!7) Κάνε εσωτερική ενδοσκόπηση.. Όλοι μας έχουμε ατέλειες.. Πρέπει να τις αγαπήσουμε. Μπορεί να θεωρείς τον εαυτό σου παχουλο ή δε ξέρω κι εγώ τι, και μπορεί εγώ να σε δω στο δρόμο και να πω "τι κούκλα είναι αυτή". ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. Πως λέμε someone's trash someone else's treasure*, ετσι συμβαίνει με το someone's flaws, someone else's idea of beauty.8) Διάβαζε κάποιο βιβλιο, θα καλλιεργησε υο πνεύμα, δε πάει ποτέ χαμένο❤️*Παίζει να το είπα ανάποδα
Να ξερεις οτι υπαρχουν πολλοι χειροτεροι απο σενα σε θεματα αυτοπεποιθησης. Εισαι πολυ μικρη και μπορεις να φτιαξεις το σωμα σου. Αλλωστε δεν υπηρξες και υπερβολικα παχυσαρκη για να εχει χαλασει τοσο. Αλλαξε οτι μπορεις να αλλαξεις. Ξεκινα ΤΩΡΑ και μην αφησεις να περασουν τα χρονια.
Μ αρεσει που στο τελος μας λες να αγαπαμε τον εαυτο μας ενω εσυ δυσκολευεις τη ζωη σου...οκ εισαι κοντουλα..δεν πειραζει θα βρεις ευκολα αντρα...φορα και κανα τακουνακι...αν θες να αδυνατησεις και αλλο κανε διαιτα και αυτο αλλαζει...αν θες να φτιαξεις τα μαλλια πηγαινε κομμωτηριο η βαλε μασκα καθε εββδομαδα και θα δεις διαφορα...το τελευταιο με τη θαλασσα που γραφεις με εκανε εξω φρενων..ολοι παρακαλανε να πανε θαλασσα και κανουν χιλιομετρα συνεχεια για ενα μπανιο κ συ με 10 λεπτα αποσταση δεν πας και αυτο γιατι εισαι κομπλεξικη με το σωμα σου?ρε αντε συνελθε πια!καταρχας η καλυτερη γυμναστικη ειναι το κολυμπι και επισης το μαυρισμα καμουφλαρει το παχος...ελεος πια εχετε ολες τις λυσεις στα ποδια σας και κλαιγεστε ολη την ωρα!οταν πας για κολυμπι πηγαινε σε σημειο που δεν εχει τοσο κοσμο αφου εισαι κομπλεξικη και με τον καιρο θα κανεις κορμι και θα ξαναφορεσεις σορτς!αν ησουν εδω θα σου εριχνα και δυο σφαλιαρες να συνελθεις γρηγορα!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon